Naar content
Bloginsiders
de verhalen van consumenten

Bloginsiders

Bloginsiders is een dienst om online fan marketing in te zetten. Een 'tool' waarmee de fans van invloedrijke influencers worden geactiveerd om buzz te creëren rondom een merk. Bloginsiders betrekt de fans van onze influencers bij de campagnes en activeert hen om berichten over een merk of product op hun eigen social media te plaatsen.

​Uniek aan Bloginsiders is dat niet alleen de influencers, maar ook hun grote schare volgers worden betrokken in marketingcampagnes: geen ‘storytelling’ door influencers, maar ‘storymaking’ door consumenten zelf. ​Met de activatie van de volgers van toonaangevende blogs wordt er gezorgd voor een online sneeuwbaleffect. 

Bloginsiders proces

Bloginsiders activeert fans door middel van influencers, want influencers hebben interactie en connectie met jouw doelgroep. Via influencers activeren wij fans om content over jouw merk te maken en dit te delen met hun vrienden.

{tekst_titel}

success stories bloginsiders

 • test alt tekst2
  culinair het weekend in boursin
 • test alt tekst2
  600 mexicaanse recepten santa maria
 • test alt tekst2
  iedereen kan koken met Bosch AutoCook
 • test alt tekst2
  influencers en fans recepten cêlavíta

campagne op maat

Alle Bloginsider campagnes worden op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn zeer divers. Adfactor doet de gehele campagne van A tot Z, inclusief een tussentijdse en eindrapportage. Meer weten over Bloginsiders? Neem contact op met Isabel Horchner via isabel.horchner@adfactor.nl, 070 33 8888 0  of ga naar Bloginsiders.nl.

ga naar bloginsiders.nl

Bronnen

Bron 1: (2015, 28 september). Global trust in advertising. Van: http://www.nielsen.com/us/en/insights/reports/2015/global-trust-in-advertising-2015.html
Bron 2: (2015, 2 januari). Bloggers hebben invloed op koopgedrag. Van: http://www.blogaholic.nl/blognieuws/bloggers-invloed-koopgedrag/

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Parkeren in de Hilton garage is ook mogelijk.
route

plan je route naar adfactor

contactformulier