Naar content
contentprogrammering
adfactor specials 2017

contentprogrammering

Verbind je als merk aan (een van) onze influencers en haak in op actuele thema's. Wij hebben een contentprogrammering samengesteld zodat je altijd kunt zien welke thema's er spelen. Er zijn seizoensspecials en specifieke specials die het hele jaar door ingezet kunnen worden.

Ben je benieuwd naar de invulling van bepaalde specials of wil je dat we meedenken over het verbinden aan een special? Neem dan contact op met wouter@adfactor.nl.

Inhaakmomenten

{tekst_titel}
Q1Q2Q3Q4
Goede voornemens
stoppen met roken, back in shape
Buitenspecial
Huis & tuin worden onder handen genomen
Zomerspecial
bbq, festivals, vakantie-apps
Holidays special
sinterklaas, kerst, gift guide, kerstdiner, fashion tips
Las Vegas CES
Dé beurs voor innovatie en technologie (9-1 tot 12-1)
Week van de Ondernemer
Building better business
(29-6)
IFA in Berlijn
De grootste vakbeurs voor consumentenelektronica
en huishoudelijke apparaten (1-9 tot 6-9)
Black Friday & Cyber Monday
Shop till you drop!
(24-10 & 27-10)
Valentijnsdag
Love is in the air! (14-2)
Moederdag & Vaderdag
Verras met cadeaus, DIY en leuke uitjes
Back2school
Frisse nieuwe start
Halloween
Trick or treat! (31-10)
World Mobile Congres
Werelds grootste beurs
voor de mobiele industrie
(27-2 tot 2-3)
iPhone lancering
Wat wordt de volgende aankondiging?
Bright Day
Een dag vol vernieuwing
(21-11)
Voorjaarsspecial
voorjaarsschoonmaak,
Pasen, zomerplannen

Topics

 • test alt tekst2
  Automotive special
 • test alt tekst2
  Zorgverzekering special
 • test alt tekst2
  Kerst special
 • test alt tekst2
  Video special
 • test alt tekst2
  Zomerspecial
 • test alt tekst2
  Spring into spring special
 • test alt tekst2
  Wearable special
 • test alt tekst2
  Connected home
 • test alt tekst2
  Het nieuwe rijden
 • test alt tekst2
  Online kookboek
 • test alt tekst2
  Fotografie
 • test alt tekst2
  Movie special

Connected Home
Eén van de spannendste ontwikkelingen in het huis is Connected Home, ook wel Smart Home genoemd. Wij bieden een merk de mogelijkheid om zich aan dit thema te verbinden op twee van de grootste tech blogs van de Benelux: iCulture.nl en Androidworld.nl

Het nieuwe rijden
Het rijden van een auto zal drastisch veranderen komende jaren. Van elektrische auto’s tot zelfbesturende auto’s; een merk kan dit thema claimen in samenwerking met onze tech- en journalistieke blogs.

Wearable special
Wearables zijn overal: van draadloze fitnesstrackers en smartwatches tot slimme kleding en schoenen. We zijn 24/7 connected. Benieuwd hoe een merk zich verbind aan de content van een influencer? Lees dan de iCulture x Health Wearable Special.

Home deco
Iedereen woont graag in een fijn, gezellig huis. In samenwerking met Welke.nl – het grootste online homedeco magazine van Nederland – brengen we de collecties van een merk onder de aandacht op een authentieke manier.

Online kookboek
Met het grootste foodbloggers netwerk van Nederland zorgen wij ervoor dat de consument op allerlei manieren geïnspireerd wordt door heerlijke unieke recepten. Wij zorgen ervoor dat het product van het merk als (essentieel) onderdeel wordt meegenomen in de recepten, die we breed verspreiden als receptenbundel via Foody.nl.

Fotografie
De grootste Apple website van de Benelux – iCulture.nl – start met een fotografiespecial in de vorm van een longread. Hiermee inspireren we de doelgroep met mooie, spraakmakende beelden en geven professionele fotografen tips and tricks. 

Movie special
Skoften.net is één van de grootste mannen entertainment blogs van Nederland, waarbij 70% van de bezoekers een ware filmliefhebber is! (bron: analytics) Wij bieden een merk de mogelijkheid om het thema ‘movies’ te claimen op Skoften, met unieke content en een eigen branded pagina.

Health special
Een gezond en gelukkig leven, daar staan onze health influencers voor. Dit brengen ze graag over op hun lezers door te laten zien welke essentials, outfits, accessoires en gadgets werken. In onze health special lees je hoe jouw product of merk naadloos geïntegreerd kan worden met deze content.

Travel special
Onze travel influencers nemen je mee in hun avonturen rond de wereld en delen hun verhaal. Hotspots, praktische tips voor reizen en onbekende bestemmingen. Topics die perfect ingezet kunnen worden voor inspirerende destination marketing. Bekijk onze travel special en kom erachter wat onze influencers voor jouw merk kunnen betekenen.

Spring into spring special
Op zoek naar het gouden ei van content marketing en native advertising? Sprint dan naar de special en onze influencers helpen jouw merk bij deze zoektocht. Get eggcited!

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Parkeren in de Hilton garage is ook mogelijk.
route

plan je route naar adfactor

contactformulier