Naar content
online video
the way to go

online video

Adfactor bedenkt en maakt al 12 jaar (huh, dat is 2006? ja toen al!) branded video content. Wij weten daarom heel goed hoe we merkdoelstellingen kunnen doorvertalen in een video item, serie of vlog.

Hierin kunnen onze influencers centraal staan, maar we maken ook platform onafhankelijke producties. En last but not least zorgen we ook voor netwerkbrede distributie, want niets is zo zonde als een video die niemand ziet. Een video rollen, in de juiste doelgroep.

breed portfolio aan influencers

{tekst_titel}

concepting

Een succesvolle video begint met een goed concept. Adfactor heeft een team die samen met haar influencers een concept ontwikkelt, dat zowel aansluit bij de wensen van de opdrachtgever als bij de interesses van de doelgroep. Een concept kan variëren van één super goed idee voor de insteek van een vlog tot het ontwikkelen van een volledige branded serie.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende smaakjes in het maken van video's. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

{tekst_titel}

Ons werk

Benieuwd naar ons werk? Check hieronder een aantal van onze video cases:

Distributie

Eyeballs op je video? Ons eigen ontwikkelde formaat, de Adfactor Autonative, is zeer geschikt om video content te distribueren bij de juiste doelgroep, klik hier voor meer informatie.

{tekst_titel}

Ben je in voor vertical video? Klik dan hier.

Ben je op zoek naar video advertising? Klik hier voor de video mogelijkheden in onze premium display advertising formaten.

Interesse in de inzet van online video? Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar de mogelijkheden.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Parkeren in de Hilton garage is ook mogelijk.
route

plan je route naar adfactor

contactformulier