Naar content
40 jaar fan van Kruidvat
dat vieren we online!

40 jaar fan van Kruidvat

blog

Kruidvat bestaat dit jaar 40 jaar. Om dat onder de aandacht te brengen, lieten tientallen Instagrammers, vloggers en bloggers zien waarom zij fan zijn van deze bekende drogisterij. Bovendien konden volgers meedoen aan een winactie en zo 1 minuut gratis winkelen in Kruidvat winnen.

Drogisterij Kruidvat hanteert niet voor niets de slogan ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. 40 jaar na de oprichting is Kruidvat favoriet bij vrouwen die budgetbewust zijn, maar zich wel graag laten verrassen door het gevarieerde aanbod. Met deze campagne wil Kruidvat vrouwen tussen de 18 en 49 jaar online bereiken en met hen delen dat Kruidvat al 40 jaar bestaat.

Aanpak

In samenwerking met Blue Mango Interactive zetten we een mooie campagne neer. Voor de campagne werden tientallen influencers ingezet, zowel beautyblogs voor jongere vrouwen (Fashion & Beauty) als moederblogs (Moms). Via hun blog en social media deelden zij waarom zij zo graag naar Kruidvat gaan en gingen ze op een creatieve manier met het getal 40 aan de slag. Zo somde Veracamilla heel toepasselijk 40 redenen op waarom zij Kruidvat geweldig vindt. Een ander mooi voorbeeld is het Pinterestboard van MoodKids met 40 DIY’s met producten van Kruidvat. 

Instagram en video

Ook via Instagram verspreidden 33 influencers aantrekkelijke foto’s met Kruidvatproducten met de hashtag #voordeelfan. Iedere influencer koos hierbij haar eigen favoriete product, waardoor er veel variatie in de content te zien was. Via ons platform Brandvoice konden we de juiste influencers selecteren en inzetten voor deze campagne.

Er werden ook video’s gemaakt, zoals het filmpje van LiveLifeGorgeous. Hierin legt Martine uit hoe je 1 minuut gratis winkelen in Kruidvat kunt winnen. Zij laat hierbij natuurlijk graag zien wat zij zelf allemaal zou pakken met 1 minuut winkelen.

verschillende posts met #voordeelfan

Alle content, zowel via de blogs als via Instagram, verwees naar een winactie. Via de Facebookpagina van Kruidvat konden alle liefhebbers van Kruidvat kans maken op een minuut lang gratis winkelen. Door de inzet van verschillende kanalen zijn veel verschillende beauty- en babyverzorgingsproducten van Kruidvat online in de spotlight gezet, met mooie foto’s en video’s. 

verschillende posts met #voordeelfan

Pinterestboard Moodkids.nl

Pinterestboard Moodkids.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier