Naar content
slaan handen ineen
RTL Nederland en Adfactor

slaan handen ineen

blog

Adfactor heeft nieuws. Groot nieuws! Vandaag, op 19 september 2017 maken RTL Nederland (RTL) en Adfactor bekend dat zij hun krachten bundelen. RTL neemt een meerderheidsbelang van 60% in Adfactor. Door het netwerk van Adfactor te combineren met onder andere de RTL MCN krijgen adverteerders nog meer mogelijkheden om op maat gemaakte campagnes bij beide partijen in te zetten om de juiste doelgroep te bereiken.

De gezamenlijke propositie van RTL en Adfactor naar zowel adverteerders als publishers biedt meer mogelijkheden wat zal bijdragen aan een sterkere positie in het medialandschap. Denk hierbij aan crossmediale oplossingen en mogelijkheden op het gebied van video en data. Lees hier het persbericht.
 

Phil & Friso vertellen

Toen wij met Adfactor begonnen bestond Facebook nog niet. Zaten bloggers nog op een zolderkamer en was een banner 468x60 pixels groot. Een billboard stond op straat. In de tussentijd is er een hoop veranderd. We zijn in 13 jaar gegroeid tot een mediabedrijf met 40 specialisten. Wij mogen al 13 jaar dagelijks samenwerken met de meest gepassioneerde publishers, contentmakers en bloggers van Nederland. Al 9 jaar op rij vinden mediaplanners ons de beste online exploitant van Nederland. In 2012 en 2013 wonnen we als eerste en enige digitale media exploitant de felbegeerde AMMA award. Samen met ons team van getalenteerde en geweldige individuen zijn we gekomen waar we zijn. Milestones waar we enorm trots op zijn.  

Afgelopen jaar stond in het teken van The Adfactor Way, ons manifest met onze kernwaarden, onze visie op de toekomst van digital marketing, service en de ontwikkeling van talent. We zijn klaar voor de toekomst.
 
Wij verheugen ons erop om samen met RTL Adfactor naar de next level te brengen. Om samen meer uit onze samenwerking met bureaus, adverteerders en publishers te halen. Om ons team verder te ontwikkelen tot de ware elite van digital marketing. Adfactor 2.0, here we come!

contact

Contactpersoon Adfactor: Tessa Smits, Managing Director, via 070-3388880 of tessa.smits@adfactor.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier