Naar content
100% viewable
adfactor levert als eerste

100% viewable

blog

Adfactor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo vinden wij het belangrijk dat we leveren wat we beloven. Daarom garanderen wij 100% viewability op onze premium display formaten. What you see is what you get!

Om deze belofte waar te maken, garanderen wij 100% viewability op de adfactor speciale display formaten: Adfactor Angel, Adfactor Transformer, Adfactor InterscrollerAdfactor Autonative en Adfactor Slider. Want betalen voor iets waar je maar een gedeelte van krijgt, daar doen we niet aan! We tellen alleen de ad impressions mee die geleverd zijn volgens de IAB standaard van viewability. Ad impressions die niet in beeld zijn gekomen tellen we niet mee en worden bijgeboekt. De meting wordt verricht op basis van Google's Active View, een functie in Google's advertentieserver DFP.

100% = 100%

De garantie op 100% viewable ad impressions is een kwaliteitsslag die geboden wordt bovenop het zogenaamde "smartloading". Die techniek zorgt ervoor dat een advertentie alleen wordt ingeladen zodra deze in beeld is. Adfactor doet daar als eerste partij in Nederland een schepje bovenop door te garanderen dat impressies worden bijgeboekt die ondanks smartloading niet in beeld zijn geweest op basis van Google's Active View (Google volgt hierin de IAB standaard voor viewability).

100% = 100%, zo rollen we! Vraag bij je inkoop dus altijd naar de viewability, bij ons is deze 100% op onze premium display advertising. Heb je vragen over de uitlevering of over de garantie? Vraag het na bij jouw accountmanager!

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier