Naar content
Adfactor start Bloginsiders
fans van bloggers betrekken in campagnes

Adfactor start Bloginsiders

blog

Adfactor gaat de fans van invloedrijke bloggers betrekken in campagnes. Met Bloginsiders worden zij uitgenodigd om mee te doen aan marketingacties, zoals product reviews, event reports en foto- en videowedstrijden.

persbericht samenvatting
Adfactor start een nieuwe dienst: Bloginsiders. Hiermee kunnen adverteerders buzz laten creëren rond hun merk met behulp van de fans van invloedrijke bloggers. Uniek aan Bloginsiders is dat niet alleen de bloggers, maar ook hun grote schare volgers worden betrokken in marketingcampagnes: geen ‘storytelling’ door influentials, maar ‘storymaking’ door consumenten zelf. Met deze innovatie zet native advertising specialist Adfactor na BrandVoice een volgende stap op het gebied van influential marketing en native advertising.

Details


Adfactor is specialist in native advertising, sponsored stories en influential marketing. We activeren de merken en acties van adverteerders zo succesvol mogelijk in de online belevingswereld van de doelgroep. Met onze nieuwe dienst Bloginsiders betrekken we de volgers van relevante blogs bij campagnes. Vooral voor campagnes die vallen of staan met buzz en volume, zoals viral marketingacties, is dit een krachtige manier om aandacht te genereren. Via Bloginsiders kunnen we merken koppelen aan relevante bloggers (influentials). Bloginsiders faciliteert en beheert de werving van fans van een blogger in een insidersclub. Deze ‘insiders’ kunnen vervolgens bij een campagne worden betrokken om bepaalde opdrachten uit te voeren. De bloginsiders gaan aan de slag met een merk dat bij hen past. Ze kunnen bijvoorbeeld een #conversatie starten op social media, meedoen aan foto- en videocontests, een product of dienst testen of events bezoeken en daar verslag van doen. Daarnaast krijgen deze VIP’s toegang tot exclusieve content van hun favoriete blogger.

Met Bloginsiders wordt ‘storymaking’ door consumenten mogelijk. Met behulp van social media wordt het verhaal verspreid en versterkt. De mogelijkheden voor adverteerders zijn zeer divers. Elke Bloginsideractie wordt op maat ontwikkeld. De insiders zijn fans van de populairste blogs en influentials van Nederland in uiteenlopende categorieën, waaronder lifestyle, entertainment, health, gadgets, food, fashion en beauty. Bloginsiders is een logisch vervolg op Blogads, dat ook door Adfactor is ontwikkeld. Met Blogads worden merken verbonden aan invloedrijke bloggers. Deze influentials voelen perfect aan wat interessant is voor hen en hun lezers en maken zelf de gesponsorde content. Deze content heeft daardoor altijd de tone-of-voice die past bij het blog en de doelgroep.

download persbericht / afbeeldingen

website bloginsiders: www.bloginsiders.nl
download persbericht (word versie)
download adfactor logo
download bloginsiders logo

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phileas Fox via 070-3388880 of phileas.fox@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier