Naar content
Aftellen naar Oud & Nieuw
met de Staatsloterij

Aftellen naar Oud & Nieuw

blog

December is de maand van feesten, van sjieke outfits, van mooie cadeaus én van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Met drie video’s en twee listicles lieten influencers zien hoe je alvast in de feeststemming kunt komen. Naast de mooie geldprijs had Staatsloterij dit jaar als extra prijs 250 Mini Coopers te vergeven. Dit werd op een ludieke manier onder de aandacht gebracht in de video’s.

Voor veel mensen is het een van de tradities tijdens de feestdagen: een lot voor de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Wie droomt er nu niet van om het nieuwe jaar met een mooi geldbedrag te beginnen? De Staatsloterij wilde mensen in de feeststemming brengen voor een onvergetelijke Kerst en natuurlijk een spetterend Oud & Nieuw. Zowel de oudejaarstrekking als de Mini Coopers werden in deze inspiratietopics op een luchtige manier in de spotlight gezet.

Aanpak

In samenwerking met Blue Mango Interactive zetten we een mooie campagne neer. Feeststemming, een leuke auto en dromen over een mooi geldbedrag: we brachten dit samen in een concept waarin we influencers lieten aftellen naar 2016 met persoonlijke tips voor de feestdagen. We stuurden drie influencers van mannenblogs Madpac.nl, Skoften.net en Bright.nl erop uit met elk een eigen, bij hun blog passende leuke video-opdracht. Natuurlijk kregen ze elk een Mini Cooper mee als vervoer tijdens hun opdracht. Rik van Madpac showt een aantal leuke feestoutfits, terwijl Ron van Skoften op zoek gaat naar de gaafste feestlocaties voor Oud & Nieuw. En win je een mooi bedrag? Tonie van Bright brengt toffe, nieuwe gadgets in beeld.

Doorplaatsing van een van de video's op de Facebookpagina van Staatsloterij

Distributie van content

De video’s werden op de blogs gepubliceerd en onder meer via het Facebookkanaal van de Staatsloterij verder verspreid. Om het aftellen naar de feestdagen breder uit te dragen, plaatsten Upcoming en WTF allebei een listicle met tips om je oud en nieuw legendarisch te maken en welke voornemens goed vol te houden zijn. Uiteraard ontbreekt het kopen van een ouderjaarslot als één van de goede tips niet.
Al tijdens de uitwerking van de campagne spatte de lol ervan af: Rik, Ron en Tonie hebben een topdag gehad met hun opdracht en de Mini Cooper. Dit plezier zette zich voort in de resultaten. De doelstelling om zo veel mogelijk views te genereren werd ruimschoots behaald.

Listicle op Upcoming

Listicle op Upcoming

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier