Naar content
met automotive display
geef gas

met automotive display

blog

Geef jouw automotive merk een online showroom door de premium display advertising van Adfactor. Onze strakke, impactvolle display formaten brengen het voertuig tot leven op het beeldscherm van jouw doelgroep. Stap jij in voor een rit langs onze mooiste display uitingen?

adfactor transformer: show it off

Elk detail van een voertuig moet tot zijn recht komen en daar hebben wij de perfecte uiting voor: de Adfactor Transformer. Opgebouwd uit verschillende content elementen en met een responsive karakter. De uiting wordt daarnaast fullscreen in beeld gebracht zonder dat het over de content valt.

autonative video: blend in 

De autonative is volledig responsive en laat voertuigen schitteren op elk device. De uiting wordt geplaatst in de leesrichting van het artikel en speelt af zodra de lezer erop klikt. Autonative uitingen zijn zeer geschikt voor enerzijds de distributie van content en anderzijds voor het genereren van traffic of videoplays. 

autonative 2.0: let's get personal

Voor ieder wat wils met de personalized content autonative! De uiting is interactief en vraagt de lezer om een selectie te maken voor content op maat. Hierdoor is de relevantie van de content hoog en wordt er meer engagement gerealiseerd.

outstream: nieuw in de familie

Outstream video (a.k.a. inpage of inread of inarticle video) maakte onlangs zijn intrede in de familie van autonatives bij Adfactor. In deze variant staat een high quality video tussen de content, die afspeelt zodra hij in beeld komt (autoplay). Waarom deze uiting? 
  1. Uitkijkpercentage ligt bij outstream video hoger dan bij het Instream-formaat van YouTube (+350%), zo meldt Frankwatching
  2. Brand safety gegarandeerd
  3. Crossdevice inzetbaar

geen half werk: wij doen 100%

Wij garanderen 100% viewability op al onze premium display formaten, dus ook op onze nieuwste uitingen. We tellen alleen de ad impressions mee die geleverd zijn volgens de IAB standaard van viewability

ga voor zakelijk: back to business

Het Business, News & Innovators segment van Adfactor bereikt dagelijks 3,5 miljoen bezoekers. Hiervan is het het grootste deel man, tussen de 20-49 jaar en hoogopgeleid. Dit zijn de echte autoliefhebbers en leaserijders. Bereik de doelgroep direct door onze display in te zetten binnen dit segment.

Advies op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze display uitingen of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om jouw merk te verbinden aan onze influencers? Neem contact met ons op.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier