Naar content
beauty travelbag
Vera Camilla x L'oréal Paris

beauty travelbag

blog

In samenwerking met L'Oréal Paris bracht Vera Camilla een Beauty Travelbag uit. Als make-up lover en één van Nederlands grootste beautyinfluencers weet Vera waar een perfecte Beauty Travelbag aan voldoet en ontwierp zij een echte eye-catcher voor op de make-uptafel.

uitdaging

Awareness creëren in de vorm van een winkelvloeractivatie voor L'Oréal Paris en Garnier actieproducten.

aanpak

Influencer endorsement met een premium en 360° aanpak voor awareness en activatie.

highlights

120.000 Beauty Travelbags verkocht en veel positieve, enthousiaste reacties op de campagne.

aanpak

De Beauty Travelbag is een premium gecreëerd voor het onder de aandacht brengen van de actieproducten van L'Oréal Paris en Garnier. In samenwerking met L'Oréal Paris ontwikkelde Vera Camilla de Beauty Travelbag, een echte must have voor alle make-up en beauty lovers.Er zijn 120.000 travelbags geproduceerd en Vera Camilla warmde haar volgers op met een sneak peek in haar diary blog (een YouTube shout-out en een Instagrampost). Etos maakte een TV spot rondom de actie, waarin de travelbag en Vera Camilla werden genoemd en op de dag van de lancering nam Vera Camilla het Etos Instagramaccount over. Voor de lancering ging Vera naar de Etos te Jodenbreestraat Amsterdam om travelbags te signeren en voor een fotosessie met haar volgers. 

highlights

branded content

YouTube Shout-out

Beauty Travelbag lancering

Vera Camilla in de Etos folder met de Beauty Travelbag, de Instagram take-over van het Etos account door Vera en de signeer- en fotosessie met Vera op de lanceringsdag.

reacties volgers

meer weten

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier