Naar content
biggest bloggers bbq
met maggi

biggest bloggers bbq

blog

MAGGI wilde deze zomer awareness voor hun heerlijke BBQ marinades creëren in een brede doelgroep. Zo ontstond het idee voor een 'Biggest Bloggers BBQ' met foodblogs Brendakookt.nl en Ohmyfoodness.nl en hun fans.

Foodinfluencers Brenda en Sabine organiseerden samen met MAGGI een zomerse BBQ. Denk aan lange tafels, schalen met salades, verfrissende drankjes, een muziekje op de achtergrond én natuurlijk heerlijk gemarineerd vlees. Relaxed, genietend van lekker eten en kletsen met iedereen. Naast een oproep op beide blogs en een sfeerverslag met foto's is er ook een mooi videoverslag gemaakt.

maggi biggest bloggers bbq

De 'Biggest Bloggers BBQ' was een geheel verzorgde BBQ voor 50 deelnemers op een mooie locatie met een nog mooiere aankleding. Centraal stond het heerlijke vlees gemarineerd in MAGGI BAK & BBQ marinade. Daarnaast werd er bestek versierd, kwam Loran van MAGGI langs om vers ideetjes te presenteren en werd het een hele gezellige midddag.

Brenda en Sabine plaatsten allebei een oproep op hun blog en selecteerden een goede mix van prijswinaars. Omdat MAGGI een brede doelgroep wil bereiken varieerden de prijswinnaars van vriendinnen en stelletjes tot ouders met kinderen. Na het event zetten Brenda en Sabine een uitgebreid sfeerverslag met mooie foto's op hun blog. En ten slotte werd de video van de geslaagde middag ook op beide blogs doorgeplaatst. 

resultaten

Met meer dan 200 aanmeldingen en een zeer geslaagde BBQ middag was deze aanpak erg succesvol. De combinatie van sponsored stories op beide blogs (online) en het betrekken van fans door het organiseren van een event (offline) maakt dit geheel een krachtig concept.

Bekijk de video

sfeerverslag

sfeerverslag

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier