Naar content
Influencers delen hun <3
voor Zuid-Afrika

Influencers delen hun <3

blog

Zuid-Afrika is een land vol verborgen juweeltjes. In samenwerking met Verkeersbureau Zuid-Afrika beschreven diverse influencers hun mooiste Zuid-Afrikatips en deelden zij via Instagram hun liefde voor het land. Dit zorgde voor de promotie van reizen naar Zuid-Afrika én veel nieuwe Instagramvolgers voor Verkeersbureau Zuid-Afrika.

Verkeersbureau Zuid-Afrika zet zich in voor de promotie van toerisme in Zuid-Afrika. De campagne was dan ook gericht op het promoten van reizen naar het land. De Instagram 'hashtagacties' hadden als doel om het aantal Instagramvolgers van Verkeersbureau Zuid-Afrika te laten groeien.

Aanpak

13 influencers uit ons travel & lifestyle segment schreven een sponsored story over hun eigen ervaringen met Zuid-Afrika en de in hun ogen verborgen juweeltjes van het land. Jelmer de Boer beschreef bijvoorbeeld zijn top 5 plekken in Zuid-Afrika en ModerneHippies gaf haar eigen travel tips voor Zuid-Afrika. In de artikelen vroegen zij hun volgers om hun eigen tips en verhalen te delen. Dit leidde tot veel aansprekende reacties.

Via Instagram werden 3 hashtagsacties uitgezet, elk steeds door 6 influencers. Met bijvoorbeeld de hashtagactie #HEARTBEATSA deelden de influencers een door Zuid-Afrika geïnspireerde foto gecombineerd met hun handen in de vorm van een hartje. Volgers werd gevraagd hetzelfde te doen en daarbij de hashtag te gebruiken en het Instagramaccount ‘mijnzuidafrika’ te taggen. Bij de #EPICSA actie werd om mooie Zuid-Afrika foto’s gevraagd en voor de #SPOTSA actie moest je een leeuw spotten in een bepaalde video en daar een foto van maken.

Hiermee konden ze mooie prijzen winnen. De acties leidden tot veel likes en reacties en bovendien een groot aantal nieuwe volgers.

voorbeelden van de 3 instagram acties

voorbeelden van de 3 instagram acties

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier