Naar content
influencers maken warm
voor skiën in Oostenrijk

influencers maken warm

blog

Het wintersportseizoen staat voor de deur. In samenwerking met het Oostenrijks Toeristenburo schreven bloggers sponsored stories over skigebieden in Oostenrijk. Naast bloggers uit onze segmenten Fashion & Lifestyle Men en Business & Opinie, hebben we ook een aantal niche blogs ingezet via ons platform BrandVoice.

Om wintersport in Oostenrijk bij de Nederlanders extra onder de aandacht te brengen, heeft het Oostenrijks Toeristenburo in een speciale campagne vier top-skigebieden uitgelicht: het Zillertal, Serfaus-Fiss-Ladis, Kitzbühel en het Ötztal. In deze campagne wordt de nadruk gelegd op het thema skiën en de uitstekende kwaliteit van de liften, pistes, restaurants en accommodaties die deze skigebieden tot ideale wintersportbestemmingen maken. De organisatie wil met deze campagne een speciale doelgroep bereiken, namelijk Nederlanders en voornamelijk gezinnen, die net iets meer te besteden hebben.

aanpak

De specifieke doelgroep vroeg om een specifieke set aan titels. We haakten titels aan uit onze segmenten Fashion & Lifestyle Men en Business & Opinie. Daarnaast betrokken we enkele op travel en wintersport gerichte bloggers via BrandVoice. BrandVoice (voorheen Blogads) is ons platform voor influencer marketing via nichetitels. In totaal schreven vijftien bloggers over de vier skigebieden.

Hoe zijn de pistes, wat is er te doen, waar kun je overnachten en waar kun je lekker eten en van de après-ski genieten? Om het bereik te vergroten, hebben de blogs de sponsored stories ook verspreid via hun socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram.

De bloggers zorgden voor een aantrekkelijke verzameling aan content. De blogs uit de segmenten Fashion & Lifestyle Men en Business & Opinie spraken vooral mensen met iets meer te besteden aan. Zo maakte Madpac.nl de koppeling met SPECTRE, de nieuwe James Bond, en beschreef hoe je in hetzelfde skigebied kunt skiën als de geheim agent. Met de travelblogs via BrandVoice, zoals Stopandstare.nl, Columbusmagazine.nl en Travelvalley.nl werden vooral wintersportliefhebbers bereikt. De inhoudelijke variatie aan content zorgde ervoor dat de eigenheid van de vier verschillende skigebieden goed voor het voetlicht werd gebracht.
 

sponsored stories op meerdere portfolio titels

{tekst_titel}

​sponsored story op BrandVoice titel stopandstare.nl

{tekst_titel}

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier