Naar content
met boursin
het weekend culinair inluiden

met boursin

blog

Het bekende kaasje Boursin verdient een vaste plek in het weekend. Om de doelgroep te inspireren om het weekend met deze kaas te starten, gingen drie influencers en 150 van hun fans via Fansquare culinair met Boursin aan de slag. De campagne werd feestelijk afgesloten met een event waarbij de meest verrassende recepten in het zonnetje werden gezet. De resultaten laten zien hoe het samenspel tussen online en offline succesvol kan bijdragen aan de merkvoorkeur.

uitdaging

De doelgroep ‘passionate foodlovers’ laten zien dat je óók kunt genieten van Boursin buiten speciale gelegenheden en feestdagen.

aanpak

Het VrijMiBoursin concept verbindt Boursin aan de start van het weekend. 3 influencers en 150 fans worden online en offline betrokken bij het concept.

highlights

88% meer artikelviews dan gestelde KPI, 95% van de fans raadt Boursin aan in omgeving en 805 social media posts door 3 influencers en 150 fans.

influencers

proces fansquare

{tekst_titel}

sponsered content

2WMNGewoon wat een studentje 's avonds eet en Uit Pauline's Keuken schreven elk drie sponsored stories met Boursin in de hoofdrol. Van sushi tot bladerdeeghapjes, van borrel met vriendinnen tot avondje met vrienden op de bank: in de stories kwam goed naar voren hoe gevarieerd genieten van Boursin kan zijn. Aan de fans van de influencers werd ook gevraagd om Boursin te testen. Uiteindelijk deelden 150 fans hun culinaire receptcreaties met Boursin op social media.

{tekst_titel}

social posts

{tekst_titel}

Highlights

Event

De leukste recepten werden rijkelijk beloond: 25 fans mochten met een introducé naar een speciaal hiervoor door ons georganiseerd event met workshops. Als afsluiting mochten zij naar de borrel waarbij de drie influencers ook aanwezig waren. Arieta Cookingdom had de zonnetjestaart bedacht en won hiermee de hoofdprijs: een Private Dining diner aan huis.

E-book

De lekkerste recepten zijn gebundeld in een inspirerend e-book (klik hieronder om te downloaden).

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier