Naar content
met Buienradar
speel in op het weer

met Buienradar

blog

Van regen tot zonneschijn en van sneeuw tot storm. Buienradar brengt het allemaal in kaart, overal en altijd weer! Als grootste en meest gewaardeerde website op het gebied van weersverwachtingen, is Buienradar een belangrijke speler. Het feit dat ze in 2018 zijn verkozen tot 'Website van het Jaar 2018', en wederom verkozen zijn tot 'Beste en Populairste Website van het Jaar' in de categorie Weer & Verkeer, bevestigt dat. Dagelijks bereiken ze een groot deel van de Nederlandse bevolking via televisie, website, app en social media platforms. In deze special maak je kennis met de Buienradar platforms en vind je ter inspiratie een aantal succesvolle content marketing mogelijkheden.

influencers

Wie zijn de influencers achter Buienradar? Maak kennis met de meteorologen die ons elke dag via televisie, website, app en social media voorzien van de meest actuele weersverwachtingen. De sterren van Buienradar, inzetbaar voor verfrissende content creaties!

content marketing mogelijkheden

Hoe kan je inspelen op het weer als adverteerder? De samenwerking tussen Buienradar en de Makro is een perfect voorbeeld. In juli 2017 werd de BBQradar in het leven geroepen, ofwel een uitgelezen kans voor Makro om zich te verbinden aan het BBQ-weer in de zomer.


In de video's hieronder schitteren de influencers in speciale video’s, die zijn verspreid via diverse kanalen van Buienradar (o.a. website, app, social media).

samenwerken

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking met Buienradar? Neem dan contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier