Naar content
Caravanity
het succesverhaal

Caravanity

blog

Van een oude caravan naar een blog en nu zelfs een eigen boek. Dat is het succesverhaal van Femke Creemers (37), trotse eigenaar van Caravanity.nl. Deze maand staat zij met haar verhaal volop in de kranten, magazines en was ze te gast bij RTL vakantiemagazine.

Femke Creemers nam de caravan van haar schoonouders over. "Een groot lelijk bakbeest" volgens Femke, maar tips over het pimpen van een caravan waren nauwelijks te vinden. Daarom besloot zij Caravanity.nl te starten. Binnen mum van tijd stroomden de leukste tips en foto's van gepimpte caravans binnen. Inmiddels is Caravanity.nl uitgegroeid tot een blog met een vaste bezoekersgroep.

Caravanity

Nu komt haar eerste boek uit: Caravanity: Happy Campers Lifestyle. Femke wil hiermee laten zien dat caravans weer hip zijn. Deze boodschap slaat in ieder geval goed aan in de media. Ze heeft al publicaties gehad in een aantal regionale dagbladen zoals de Gelderlander, de Zeeuwse Courant, de Limburger, maar ook in het Algemeen Dagblad (zie het artikel hieronder).

Een tv-optreden bij RTL vakantiemagazine in de aflevering van 4 mei. (hiernaast een foto tijdens de opname) En grote kans dat je haar nog tegen gaat komen. Want ook de magazines hebben interviews ingepland zoals in Linda Magazine, Telegraaf Vrouw, 101 Woonideeen, Happinez, Flow, Flair, Viva, Margriet en Vriendin. Wij wensen Femke veel succes en mocht je interesse hebben in native advertising met Femke en Caravanity? Laat het ons weten!

Algemeen Dagblad, 19 april 2014


Algemeen Dagblad, 19 april 2014

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier