Naar content
Mitsubishi Outlander PHEV
de ideale zakelijke auto

Mitsubishi Outlander PHEV

blog

De zakelijke leaserijder heeft zoveel keuze, dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. In de Mitsubishi Outlander PHEV is het beste van meerdere werelden verenigd: duurzaam, veilig, prettig rijden en een lage bijtelling. Via zes grote businessblogs kon de zakelijke rijder via in totaal dertig artikelen kennismaken met de kenmerken van deze zakelijke wagen.

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft niet alleen een hybride aandrijving, maar is ook grotendeels eco-verantwoord geproduceerd. Hiervoor zijn geen concessies gedaan. Sterker nog, dit model blinkt uit in veiligheid en in rijplezier. Bovendien is de bijtelling slechts 7 procent: veel auto dus voor een relatief lage prijs. Mitsubishi wilde met een campagne zakelijke leaserijders kennis laten maken met de Outlander PHEV om zo de verkoop ervan te verhogen.

Onze aanpak

Om de zakelijke rijder te bereiken lieten we zes grote, zakelijke blogs uitgebreid aandacht besteden aan de Mitsubishi Outlander PHEV: Bright.nl, RTLZ.nl, Scientias.nl, Emerce.nl, Marketingfacts.nl en Dutchcowboys.nl.

Verspreid over een periode van twee maanden schreven zij elk vijf artikelen over vijf vooraf vastgestelde thema’s, zoals het duurzame aspect van deze hybride auto en de diverse technische snufjes. Soms lag de focus op Mitsubishi, in andere artikelen werd het onderwerp breder getrokken. Zo schreef Scientias over de toekomst van elektrisch rijden in het algemeen. De artikelen linkten naar een speciale landingspagina van Mitsubishi. Bekijk hieronder enkele sponsored stories:

Om de artikelen aan te jagen, werd een deel van de posts opgenomen in een in-article contentwidget. Deze widget werd op alle sites in ons Business segment getoond om zo extra zichtbaarheid en verkeer te genereren. De artikelen werden zeer goed gelezen en bewijzen dat zakelijke blogs een goede omgeving zijn voor content op het gebied van innovatie en auto’s. De zakelijke markt biedt veel kansen voor effectieve contentmarketing!

voorbeeld sponsored story op RTLZ.nl

{tekst_titel}

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier