Naar content
de nieuwe Visualizer app van Flexa
innovatief en handig!

de nieuwe Visualizer app van Flexa

blog

Innovatief en handig, dat is de nieuwe Visualizer app van Flexa. Met de app geef je de muren in je huis een kleurtje voordat er überhaupt een likje verf aan te pas komt.

Met augmented reality zie je met je smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in je kamer. Ideaal wanneer je twijfelt of een kleur wel goed zal staan in huis. Onze influencers moesten dit natuurlijk testen! Aan de hand van sponsored stories hebben zij de handige app van Flexa onder de aandacht gebracht.

Onze aanpak

Binnen de campagne stond awareness voor de app maar ook het sturen op downloads centraal. Om dit te realiseren zijn zes blogs (iCulture.nl, Androidworld.nl, Androidplanet.nl, Bright.nl, Welke.nl en Interiorjunkie.com) uit ons Early Adopters en Home Deco segment geselecteerd. Met deze titelselectie bereikten we zowel de tech savvy mensen met een voorliefde voor de nieuwste gadgets en apps als de liefhebbers van interieur, wonen en lifestyle. De influencers zijn elk op hun eigen manier aan de slag zijn gegaan met de app en hebben leuke informatieve content geproduceerd.

Onze influencers benadrukten in de stories het innovatieve karakter en het gemak van de app. Bezoekers konden via de sponsored story de app direct downloaden in de Apple- of Google Play Store. Naast de inzet van de gesponsorde artikelen is het aantal downloads extra aangejaagd via in-app promoties.



De combinatie van sponsored content en in-app promoties bleek succesvol. We hebben zowel de awareness als download doelstelling binnen deze campagne ruim gehaald.

voorbeeld sponsored story welke.nl

voorbeeld sponsored story welke.nl

voorbeeld sponsored story iculture.nl

voorbeeld sponsored story iculture.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier