Naar content
Ditzo Whatsapp
Humorvol aandacht voor

Ditzo Whatsapp

blog

Het is een herkenbare irritatie: je belt met een klantenservice en verdwaalt in keuzemenu’s en wachtrijen. Ditzo doet het anders en biedt de mogelijkheid om via Whatsapp contact op te nemen. Vijf influencers maakten deze service aan het grote publiek bekend door middel van herkenbare en humorvolle content.

‘Niet in de wacht maar ’n WhatsApp’: met een video introduceert verzekeraar Ditzo de mogelijkheid om met het bedrijf te communiceren via Whatsapp. Ditzo zocht naar een manier om deze service zo breed mogelijk bekend te maken bij alle Nederlanders van 20 jaar en ouder.

onze aanpak

In samenwerking met mediabureau Blue Mango kozen we voor een aanpak die zou leiden tot gevarieerde en humorvolle content. De stijl van Kakhiel.nl, humoristische fotostrips met stockfoto’s, paste zeer goed bij de doelstellingen. Met ‘5 vet stomme situaties tijdens het bellen met bedrijven’ en ‘10 dingen die leuk zijn om te doen als je in de wacht wordt gezet aan de telefoon’ bracht Kakhiel.nl de service van Ditzo ‘tongue in cheek’ voor het voetlicht. De combinatie van droge humor en inhoudelijke relevantie zorgde voor zeer goede resultaten. Door de creatieve ideeën en een goede match met de campagne is Kakhiel nog een keer extra ingezet!

{tekst_titel}

verschillende sponsored stories voor Ditzo

Naast Kakhiel gingen nog vier influencers aan de slag met sponsored stories. Zo schreef Budgi.nl een artikel over het omzeilen van het betalen voor klantenservice, zoals dure 0900-nummers en kwam WTF.nl met een opsomming van 7 voorbeelden van verrassende klantenservice via social media. Zie hieronder voorbeelden van de sponsored stories voor Ditzo. 

Het doorplaatsen van alle artikelen op social media gaf de campagne een extra boost. Door de juiste insteek per blog te kiezen werden de artikelen goed gelezen en was de campagne een groot succes.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier