Naar content
Dove Summer Styling
Floral Deo

Dove Summer Styling

blog

Dove begrijpt dat je niet alleen je oksels wilt beschermen tegen onaangename geurtjes, maar ook zelfverzekerd je armen wilt showen in een fabulous dress zonder je druk te maken over ongewenste vlekken. Met Dove Invisible Care Anti-Transpirant Floral Touch Deo verdwijnen deze zorgen als sneeuw voor de zon. Om het product onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, heeft Lizzy van der Ligt de nieuwe deodorant op de proef gesteld in een driedelig miniserie over mode.

Styliste en fashion influencer Lizzy van der Ligt gaat in de driedelige miniserie langs bij Bibi Breijman, Vera Camilla en Xelly Cabau van Kasbergen om mode-advies te geven voor een speciale gelegenheid en de deodorant bij deze outfit op de proef te stellen. Het resultaat is een zomerse videoreeks in combinatie met diverse Instagram posts door de influencers uit de serie. De videocontent is gebundeld op het online platform van &C en verspreid via verschillende online kanalen. Om de content strategie compleet te maken, zijn de video's gedistributeerd in een transformer en autonative over het gehele Adfactor vrouwen netwerk. 

uitdaging

Awareness creëren voor de nieuwe Dove deodorant onder vrouwelijke fashion & beauty geïnteresseerde millenials.

aanpak

Beauty- en fashion influencers zijn te zien in een driedelig videoserie met de nieuwe deodorant en plaatsen content op hun Instagram over het product. De gecreëerde content is daarna verspreid op andere kanalen.

highlights

Successvolle content strategie met indrukwekkende cijfers: meer dan 1.2 mln social impressies, ​170.000 artikelviews en meer dan 3.45 mln videoweergaven.

influencers

Summer Styling Sessie

social posts

instagram stories

samenwerken

Interesse in een samenwerking? Neem direct contact met ons op of laat het weten aan jouw contactpersoon bij Adfactor. 

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier