Kan je in het kort vertellen wat jouw functie inhoudt?
Ik houd me nu vooral bezig met alle financiële zaken binnen Adfactor, zoals facturatie en betalingen. Wij werken met ons eigen financiële systeem, waarvoor ik de vraagbaken ben voor mijn collega's. Daarnaast houd ik mij bezig met diverse procestaken om mijn collega's te ondersteunen.
 
Hoe ziet jouw reis bij Adfactor eruit?
Ik ben 10 jaar geleden begonnen als Office Manager. Toen waren we een klein bedrijf. In het begin was het vooral administratief werk gecombineerd met de ondersteuning van alle collega’s. Ondertussen groeide de financiën mee met het bedrijf en werd er een deel geautomatiseerd. In plaats van werken met Excel en handmatig facturen maken, genereren we nu facturen uit ons financiële systeem. Ik heb het hele traject doorlopen: van een bedrijf bestaande uit 10 mensen naar een bedrijf met 35 mensen.

Wat is het leukste dat je tot nu toe heb meegemaakt bij Adfactor?
We hebben twee keer een AMMA gewonnen. Dat was wel heel bijzonder! Daarnaast hebben wij veel uitjes en feestjes gehad. Zeker de eerste jaren waren er altijd wel collega's om spontaan mee de stad in te gaan voor een gezellige avond. 
 
Wie of wat inspireert jou op werk?
Aan de ene kant Phileas en Friso. Hoe zij samen met iets kleins zijn begonnen en uiteindelijk dit bedrijf hebben met 35 mensen als onderdeel van RTL. Dat ze dat voor elkaar hebben gekregen! En daarnaast denk ik iedereen op de werkvloer die je helpt en inspireert.

Welke drie dingen zijn het belangrijkste voor jou op werk?
Leuke collega’s, aangezien je die meer ziet dan de mensen thuis. Ik vind het ook heerlijk dat ik fietsend naar werk kan. En ik houd van diversiteit op de werkvloer, dus dat elke dag anders kan verlopen.Waar zou je werken als je dit werk niet zou doen?
Dan zou ik niet van 9 tot 5 achter een bureau zitten. Ik ben erg van het reizen en zou daarom een internationaal aspect wel leuk vinden. En ook deels het financiële aspect terug willen zien. Qua branche zou het ook zomaar in de sport kunnen zijn of bij een bedrijf met een maatschappelijke achtergrond.
 
Wat doe je graag buiten werktijd?
Ik ben sportief, dus sta graag op het tennisveld of op een grasveldje te bootcampen. Daarnaast houd ik van borrelen, uit eten gaan en kan ik me ook een avondje op de bank vermaken met Netflix. Of een boek. En ik ga graag meerdere keren op reis. Ik wil minimaal een keer per jaar op wintersport + citytrip en ik maak graag lange reizen met mijn backpack om de wereld te verkennen.