Naar content
foodbloggers
brengen boek uit

foodbloggers

blog

Ontzettend trots zijn wij op onze foodbloggers Pauline Weuring en Monique van Loon die allebei hun eerste boek uitbrachten afgelopen week.

Pauline van UitPaulinesKeuken.nl heeft 'het Voedselzandloper kookboek' geschreven. Het kookboek zit boordevol gezonde recepten die samen met arts Kris Verburgh zijn samengesteld. Monique van Culy.nl heeft het anders aangepakt en haar 'Culy way of Life' samengesteld in een boek. Leuk is dat de blogsters ook elkaars boek hebben gereviewd op hun eigen blog.

het Voedselzandloper kookboek

Pauline Weuring van het blog UitPaulineskeuken.nl heeft 'het Voedselzandloper kookboek' gemaakt, samen met arts Kris Verburgh. Hij bewees reeds met 'De Voedselzandloper' dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes.

Pauline: "Ik ben begin zomer benaderd of ik samen met Kris het kookboek wilde maken en heb daar volmondig JA op geantwoord. Ik ben bekend met het volgen van zuivelvrije, suikervrije en ook tarwevrije diëten en vond het een grote uitdaging om leuke, lekkere, maar vooral ook toegankelijke recepten te ontwikkelen. Met het boek wil ik je vooral inspireren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn."

Lees meer over het boek op Paulines blog. Ook heeft Monique van Culy een leuke review geschreven. De eerste druk (17.500) was binnen een week uitverkocht. Benieuwd geworden? Het Voedselzandloper kookboek is hier te koop.

The Culy way of Life

Monique van Loon van Culy.nl maakte van 'The Culy way of life' een inspirerend foodie handboek vol verhalen, kooktips, hotspots en veel (meer dan 50!) recepten. Alles overgoten met het bekende Culy sausje.

Monique: “In The Culy way of life laat ik zien dat ‘culinair genieten’ op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje (‘dinner for one’) tot het ‘s nachts sneaken naar de keuken. Van mijn foodie-avonturen op reis tot hoe je je huis culy-proof maakt. Ik onthul mijn lievelingsrecepten en favoriete hotspots, culinaire blogs, films, delicatessenzaakjes en kookwinkels.

Lees meer over het boek en Monique op Culy.nl en natuurlijk ook de review op Uitpaulineskeuken.nl. Adfactor plaatste onlangs ook een interview met de jonge inspirerende ondernemer Monique op ons blog. Het boek bestellen doe je hier.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier