Naar content
one stop shop voor food influencer marketing
Adfactor lanceert Foodlab

one stop shop voor food influencer marketing

blog

Adfactor lanceert Foodlab, een eigen label voor haar grote netwerk aan invloedrijke food influencers. Foodlab creëert en distribueert innovatieve, succesvolle content marketing door merken aan de juiste influencers en platformen met aansprekende content te verbinden.

samenvatting persbericht

Met Foodlab introduceert Adfactor een one stop shop op het gebied van influencer marketing voor zowel foodgerelateerde merken als influencers. Wouter van de Kamp, Commercial Director van Adfactor: “Vijf jaar geleden begonnen we bij Adfactor met food influencers. Het segment groeide als kool. We startten met sponsored content, maar inmiddels leveren we samen met onze influencers consultancy, boekingen, events en verzorgen we complete strategieën toegespitst op foodgerelateerde merken. Die expertise verdient een eigen label.”

{tekst_titel}

Details

Foodlab staat volledig in het teken van het verbinden van merken aan de juiste influencers met aansprekende content. Met een slimme mix van deze drie zal de doelgroep de content en het merk zien én onthouden. Foodlab gaat verder dan het leveren van sponsored content. De adverteerder kan er terecht voor het hele palet. Content marketing, partnerships, concepting & productie, fanmarketing, events & consultancy, display & distributie: een one stop shop. 
 

Wouter van de Kamp, Commercial Director, Adfactor: “Het hosten van een event, een rol in een commercial, ontwikkelen van content voor eigen kanalen of een kennissessie bij de adverteerder, de verzoeken worden steeds gevarieerder. Foodlab is ons antwoord op de vraag uit de markt. We creëren hiermee meer focus en kunnen onze expertise beter laten zien. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit de juiste richting is voor verdere ontwikkeling en nog meer mooie samenwerkingen.”   

Adfactor heeft het grootste netwerk aan food influencers van Nederland. De titels zijn voor iedereen met een passie voor eten & drinken met content over de beste restaurants, foodtrends en weetjes en recepten voor thuiskoks. De ruim dertig influencers die onder het label Foodlab vallen, bereiken gezamenlijk ruim 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand. En dat netwerk blijft nog steeds groeien. Het is de verwachting dat de lancering van Foodlab deze groei zowel kwantitatief als kwalitatief een extra impuls zal geven. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Download persbericht in word
Download header beeld
Download Foodlab beeld
Download foto Wouter, Commercial Director
Download logo Foodlab
Download logo Adfactor

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter van de Kamp (Foodlab) via 06-47310281 en wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of met Annemarie Pluim (Marketing) via 070-3388880 en annemarie.pluim@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier