Naar content
iculture special
stay connected

iculture special

blog

In 2017 zijn ze verkozen tot Beste Website in de categorie Nieuws & Informatie en in 2018 sleepten ze de titel van Beste Website 2018 binnen in de categorie Communities. We hebben het over iCulture, brenger van het laatste Apple nieuws, opgericht in 2006 door Gonny van der Zwaag & Jean-Paul Horn.

Inmiddels bereikt het platform ruim 1,5 mln unieke bezoekers per maand binnen de leeftijd van 18-40 jaar. De doelgroep, zowel man als vrouw, varieert van Apple Groupies tot Tech Savvies en van Design Lovers tot Early Adopters.

hot iCulture topics

connect iculture with

iCulture is creatief te koppelen aan onze lifestyle influencers, die laten zien hoe zij de slimme producten in hun dagelijkse routines gebruiken. De content rondom het product of merk wordt zowel op iCulture als het kanaal van de lifestyle titel gepubliceerd, wat resulteert in meer bereik.

 • JayJay Boske
  JayJay Boske
 • Nienke Plas
  Nienke Plas
 • Petrus
  Petrus
 • Kaj Gorgels
  Kaj Gorgels
 • colourfulrebel.nl
  colourfulrebel.nl

premium display op iculture

Onze premium display en distributie formaten maken het mogelijk om content met impact te verspreiden. De twee meest populaire formaten hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

transformer op iCulture

Een dynamische, contentgebaseerde uiting met maximaal 5 slides geschikt voor impactvolle branding én visueel aantrekkelijke content.

autonative op iCulture

Onze autonative advertising formats zijn contentgebaseerde uitingen die naadloos in de look & feel van iedere website worden opgenomen. Dit formaat is geschikt voor het distribueren van content en genereren van traffic + videoplays.

maandelijkse inhakers

samenwerken

Interesse in een samenwerking met iCulture? Wij maken een voorstel op maat. Mail hiervoor naar tech@adfactor.nl of direct naar jouw contactpersoon.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier