Naar content
incredible burger
garden gourmet

incredible burger

blog

Vegetarische producten zijn niet meer weg te denken uit de schappen. Maar smaakt het ook allemaal net zo goed? Garden Gourmet bewijst met de Incredible Burger dat een vegetarische burger net zo lekker kan zijn als een normale burger! Hij is sappig, mals, kleurt mooi bruin van buiten tijdens het bakken en is roze van binnen.

Adfactor, Garden Gourmet en UM Studios hebben de handen ineengeslagen om millenial flexitariërs kennis te laten maken met de Incredible Burger. Via Instagram posts en Instagram stories vertellen 6 verschillende influencers meer over de burger, maken ze hun eigen receptversie en nemen ze natuurlijk een beestachtig lekkere hap! 

uitdaging

Millennial flexitariërs kennis laten maken met de Garden Gourmet Incredible Burger en ze overtuigen van de heerlijke smaak.

aanpak

6 influencers laten op Instagram via een post en stories zien hoe zij de Garden Gourmet Incredible Burger bereiden met een eigen twist.

highlights

Op Instagram zijn meer dan 2 mln views behaald, er zijn 1.385 reacties geplaatst door volgers en er zijn 15.000 clicks gerealiseerd naar de Instagram pagina van Garden Gourmet.

influencers

instagram posts

{tekst_titel}

instagram stories

{tekst_titel}

reacties volgers

{tekst_titel}

samenwerken

Interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of direct met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier