Naar content
De Kakhiel expo
in Nederlands Stripmuseum Groningen

De Kakhiel expo

blog

Kakhiel is hét internetfenomeen van deze generatie. Studenten, tieners en zelfs ouders kennen de ludieke, humoristische strips van deze online BN'er. Hoewel niemand weet wie zich schuil houdt in het ruimtepak, maakt hij menig persoon aan het lachen. Dit was voor het Nederlands Stripmuseum Groningen de reden om samen met hem een expositie op te zetten.

Kakhiel, de koning van social media met 290.000 volgers op Facebook en 380.000 Instagram volgers, is onze eerste influencer met een eigen expositie en een plek in een museum. Wij zijn super trots op Nederlands grootste grappenmaker! En hoe leuk is het dat je zijn grappen nu levensgroot kunt bekijken in plaats van op je mobieltje? De welbekende tekstwolkjes zijn aanwezig tijdens de expositie, net als filmpjes en andere gekkigheden. Het levensverhaal van Kakhiel wordt ook voor het eerst gedeeld, hoewel zijn identiteit geheim blijft. 

Daar blijft het niet bij! Samen met studentenvereniging de Usva organiseert het Stripmuseum een ludieke wedstrijd. Deelnemers moeten zelf een Kakhiel-fotograp maken op een typisch Groningse locatie. Kakhiel jureert de inzendingen en de winnaar verdient een toffe prijs.  
 
De Kakhiel expo wordt op 24 maart geopend en is tot en met 3 september 2017 te zien in het Nederlands Stripmuseum Groningen

voorstel op maat

Interesse in een samenwerking met Kakhiel? Wij helpen graag bij het opzetten van een samenwerking met influencer en social koning Kakhiel. Stuur een briefing of neem contact op met één van onze accountmanagers en wij werken een creatief voorstel uit. Ter inspiratie: Kakhiel voor Domino's en Ditzo.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar adfactor

contactformulier