Naar content
Kakhiel domineert Domino’s snapchat
innovatieve activatie

Kakhiel domineert Domino’s snapchat

blog

Internet fenomeen Kakhiel neemt deze week het snapchat kanaal van Domino's over. Vanaf vandaag is Kakhiel de baas en daagt scholieren en studenten uit voor verschillende challenges.

samenvatting persbericht

Voor de activatiecampagne van Domino's maakt en plaatst Kakhiel de komende 4 dagen eigen content in het snapchat kanaal van Domino's (dominos_nl). Hij daagt jongeren uit om mee te doen aan verschillende challenges. Het doel is om de jaarlijkse stuntweek van Domino's onder de aandacht te brengen én daarbij hun snapchat kanaal te laten groeien. Het is de eerste Snapchat take-over met een fun & entertainment influencer door online media-exploitant Adfactor opgezet.

details

Domino's wil in hun jaarlijkse stuntweek zoveel mogelijk consumenten bereiken via verschillende media. Om de jongere doelgroep te bereiken, heeft Adfactor een activatie opgezet met een Snapchat take-over van Kakhiel.

Casper Mooyman, Digital manager Domino’s: “In de brede media aanpak bereiken we zoveel mogelijk consumenten om kenbaar te maken dat deze week stuntweek is! Snapchat is nieuw in deze mix en uitstekend om vooral scholieren en studenten te bereiken.” 

Met typische Kakhiel content worden jongeren uitgedaagd om onder andere gratis pizza's voor je klas te winnen. Je moet hiervoor het Snapchat account van Domino's volgen waarvan Kakhiel de komende 4 dagen de baas is.

Influencer Kakhiel, met 500.000 fans op zijn blog, 250.000 volgers op Facebook, 350.000 op Instagram en sindskort een populair Snapchat account heeft op zijn eigen kanalen aangekondigd dat hij het Domino's Snapchat account gaat overnemen en jaagt de take-over ook via zijn eigen kanalen aan.

Snapchat is met stip het snelst groeiende sociale netwerk ter wereld, vooral onder jongeren. 100 miljoe​n dagelijks actieve gebruikers kijken elke dag opnieuw zo’n 8 miljard ‘Snaps’. Snapchat is creatief, grappig en vooral vluchtig. De Snaps blijven immers maar 24 uur beschikbaar. Volgers op Snapchat kenmerken zich door hun betrokkenheid. Deze hoge mate aan engagement zorgt voor aantrekkelijke kansen voor adverteerders. Kakhiels take-over van het Domino's kanaal is vanaf dinsdag t/m vrijdag te zien (dominos_nl).

contact

download persbericht in word
download logo adfactor
download header beeld
download sfeerbeeld

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie Pluim (Marketing) via 070-3388880 en annemarie.pluim@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier