Naar content
Groentefeestje
Knorr x Foodlab

Groentefeestje

blog

Knorr presenteert ‘Lekker veel groente met Knorr!’ met vernieuwde recepten, waarin minimaal 200 gram groente zit per maaltijd. Om de vernieuwde samenstelling onder de aandacht te brengen bij de consument, bedenken Unilever en Foodlab een online propositie die gekoppeld is aan een premium op de winkelvloer.

3 van onze food influencers trappen de campagne online af en gaan aan de slag met variaties op de gerechten van Knorr. Daarnaast roepen de influencers via Fansquare 150 fans op om eigen receptcreaties in te zenden met de vernieuwde recepten van Knorr. Hieraan zijn 3 thema’s gekoppeld voor extra uitdaging: koken voor kids, borrelen en bowls. De creaties van de influencers en meest originele recepten van de fans zijn gebundeld in een premium voor op de winkelvloer: het Knorr receptenboek ‘Groentefeestje’. Het design en de vormgeving zijn, in nauwe samenwerking met Knorr, verzorgd door het in-house design team van Adfactor: de Adfactor Studio.

uitdaging

De vernieuwde recepten van Knorr onder de aandacht brengen en store traffic genereren met een premium op de winkelvloer.

aanpak

3 food influencers gaan aan de slag met variaties op de gerechten van Knorr en roepen 150 fans op om eigen creaties in te zenden. De creaties van influencers en fans zijn gebundeld in het receptenboek: Groentefeestje.

highlights

Doorvertaling van online naar offline met het receptenboek 'Groentefeestje': gemaakt door in-house design team van Adfactor en 200.000 stuks verkocht in een maand.

influencers

hoe werkt fansquare

{tekst_titel}

oproep

{tekst_titel}

social posts

{tekst_titel}

Premium

{tekst_titel}

highlights

reacties

{tekst_titel}

samenwerken

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier