Naar content
#lekkerlicht
variëren met Hüttenkäse

#lekkerlicht

blog

Hüttenkäse is weliswaar een bekend product, maar toch zijn weinig thuiskoks op de hoogte van de veelzijdigheid van deze kaas. Met de hashtag #lekkerlicht als paraplu brachten influencers en hun fans daar verandering in. We ontwikkelden een contentpartnership waarbinnen tientallen recepten werden gedeeld via video, sponsored stories, social media en een e-book.

Om ze te verleiden eens wat nieuws te proberen met Hüttenkäse, werden vrouwen tussen de 25 en 45 jaar via diverse online kanalen geïnspireerd met recepten waarin Hüttenkäse de hoofdrol speelt. De campagne was op alle fronten een succes. Via Fansquare werden boven verwachting veel recepten verzameld. Ook de artikelen en video’s konden rekenen op positieve reacties waaruit bleek dat de doelgroep écht geïnspireerd was geraakt.

Aanpak

Startpunt van de campagne was een oproep op 3 van onze foodblogs. In totaal ontvingen 50 fans een pakket met onder meer Hüttenkäse en de opdracht om een recept te bedenken. Het enthousiasme van de fans overtrof de verwachtingen: ze hebben maar liefst 227 postings op social media geplaatst. Ook diverse influencers uit onze segmenten Food en Lifestyle deelden een zelfbedacht recept. In samenwerking met vijf van hen schoten we een videoreeks waarin hun recepten werden klaargemaakt. Deze video’s werden verzameld op Foody.tv.

  

#lekkerlicht

De vele verrassende recepten met Hüttenkäse werden aan elkaar verbonden door de hashtag #lekkerlicht. Op die manier werden de video’s en artikelen rijkelijk gedeeld en zorgden zij voor veel social buzz rond het product en de campagne. Om nog meer aandacht voor de campagne te genereren, werden de Adfactor Slider en de autonative videoplayer ingezet. Beide zorgden voor verkeer richting de diverse blogrecepten. Ook hebben we een speciale basket gecreëerd op Foody.nl waarin alle recepten zijn verzameld.

E-book

Als kers op de taart hebben we de recepten gebundeld in een speciaal Hüttenkäse e-book. Download gratis via de link. Er staat ook een speciale basket op Foody.nl waarin alle recepten zijn verzameld van #lekkerlicht.
 

videorecept op 2wmn

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier