Naar content
multifunctionele smartphone
influencers testen

multifunctionele smartphone

blog

Hoe breng je een nieuwe smartphone aan de man? Met een goede review natuurlijk. Om de LG G7 ThinQ met hoogwaardige camera, audio- en display functies op de proef te stellen, hebben wij een selectie succesvolle content creators gevraagd om het toestel te testen.

De 9 betrokken content creators, waarvan 4 uit ons Belgische netwerk komen, creëren dagelijks unieke content in beeld en video voor hun werk/passie. Om deze reden waren zij de ideale personen voor het testen van de LG G7 ThinQ. In diverse video's op Facebook, Instagram en YouTube nemen zij hun volgers op een originele manier mee in het testproces. Dit zorgde voor positieve reacties. De Nederlandse DJ Mike Williams mocht zelfs één LG G7 ThinQ weggeven via een winactie op Instagram.

uitdaging

De LG G7 ThinQ introduceren onder een kritische jonge doelgroep en laten zien dat dit toestel het leven makkelijker maakt.

aanpak

9 content creators worden uitgedaagd om de LG G7 ThinQ te testen op diverse features (camera, display en audio) afhankelijk van hun expertise.

highlights

Inzet van het Belgische netwerk, 200% behaald op views bij YouTube video's en hoge engagement rate op YouTube & Instagram.

publishers

social posts

{tekst_titel}

video's

reacties van volgers

{tekst_titel}

samenwerken

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier