Kan je in het kort vertellen wat jouw functie inhoudt?
Ik ben verantwoordelijk voor alle technische zaken rondom ons display netwerk. Kort gezegd zorg ik ervoor dat de collega's van traffic hun werk kunnen doen. Daar komt van alles bij kijken: het inrichten en onderhouden van verschillende adserving platforms, fixen van technische problemen, regelen van templates en workflows voor nieuwe uitingen.

Hoe ben je bij Adfactor terechtgekomen?
Voordat ik bij Adfactor begon, heb ik 2,5 jaar gewerkt bij DQ&A. Daar heb ik de online media leren kennen, maar dan aan de adverteerderszijde. Een collega uit die tijd werkte daar als technisch specialist en is op een gegeven moment naar Adfactor gegaan. Niet lang daarna is hij een eigen bedrijf gestart en heeft hij Adfactor en mij in contact gebracht. De rest is geschiedenis.

Wat vind jij het leukste aan jouw functie?
Het ordelijk, overzichtelijk en inzichtelijk houden van zaken, daar haal ik genoegen uit. Iets wat goed past bij het beheren van het Adfactor netwerk.

Wat is het leukste dat je tot nu toe heb meegemaakt bij Adfactor?
Ik ben niet zo van de feestjes en borrels dus daar heb ik veel gemist. Ik haal mijn plezier meer uit de dagelijkse geintjes en grappen op de werkvloer.
Wie of wat inspireert jou op werk?
Inspiratie haal ik niet per se uit één plek. Het is mijn hele omgeving waar ik overal wel inspiratie weet te vinden.
 

Wat doe je graag buiten werktijd?
Tot een paar jaar geleden heb ik heel regelmatig gesport, voornamelijk volleybal, maar onderhand kan ik dat dus niet meer zeggen. Mijn eigen vermaak is nu wat gematigder met de gebruikelijke series en films kijken, gamen en lezen. Ook klus ik graag, voor mezelf of vrienden. Ik bouw een badkamer voor je, een set speakers of repareer je tv. Het maakt mij allemaal niet uit!