Naar content
glamour tot leven met Max Factor
Glambassador Vera Camilla brengt

glamour tot leven met Max Factor

blog

Elke dag een beetje glamour in je leven brengen, dat kan met de producten van Max Factor. Tijdens een half jaar durende samenwerking liet beautygoeroe Vera van Veracamilla.nl zien hoe je met de producten van Max Factor heel eenvoudig een glamourlook kunt creëren. Een look die net dat beetje extra toevoegt op een dagelijkse school- of werkdag.

Make-upmerk Max Factor is breed verkrijgbaar en staat erom bekend ideale producten te bieden voor een glamoureuze look zonder al te veel gedoe en poespas. Maar de term ‘glamour’ hoeft niet te betekenen dat Max Factor alleen geschikt is voor dat ene uitbundige feest of die ene speciale date. Met deze campagne wilde Max Factor vrouwen laten zien hoe zij glamour kunnen toevoegen aan een gewone dag en hen laten kennismaken met nieuwe producten. 

aanpak

Voor deze campagne kozen we voor een langdurige samenwerking met Veracamilla.nl. Deze influencer op het gebied van beauty heeft een groot bereik, mede doordat Vera heel toegankelijk is en vrouwen zich met haar kunnen identificeren. Een perfecte match met Max Factor. Gedurende een half jaar plaatste Vera elke maand een video waarin zij laat zien hoe zij de producten van Max Factor gebruikt. In elke video toont ze een specifieke look en laat ze daarna stap voor stap zien hoe en met welke producten je deze look krijgt. Van een ‘nude’-look tot een ‘Star Wars dark side’-look: met haar video’s bracht ze de glamourtransformaties tot leven. Natuurlijk kwamen ook de nieuwe producten van Max Factor aan bod.

YouTube

De video’s zijn 350.000 keer bekeken op YouTube. Dit kwam niet in de laatste plaats door het grote bereik van Veracamilla.nl op YouTube. De 200.000 abonnees van haar kanaal kregen iedere keer automatisch een melding bij de plaatsing van een nieuwe video. 

distributie

De tutorials werden daarnaast via andere social mediakanalen van Vera verspreid. Ook de reacties op de tutorials waren positief, zoals de reactie van Linda: “Heel erg leuk gedaan deze video review, de producten zien er prachtig uit en vind jouw nude look op en top lente en erg mooi!”.

Deze case bevestigt dat de juiste match tussen adverteerder en influencer zorgt voor een succesvolle partnership.

{tekst_titel}

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier