Naar content
Meet The Foodies
Event

Meet The Foodies

blog

Donderdag 9 maart lanceerde HelloSparkle Meet The Foodies, een event waarbij foodgerelateerde merken de unieke kans kregen om te speeddaten met de grootste foodinfluencers van Nederland.

Als specialist in influencer marketing weten we als geen ander de beste match tussen een merk en influencer te maken. Met het oog op brand partnerships voor lange termijn vinden we het belangrijk dat de klik in het echt ook bevestigd wordt. En zo ontstond het idee van Meet The Foodies. 

speeddaten

Wat zijn de culinaire trends van 2017? Wat voor soort content scoort goed op het blog? Ruim 30 merken vroegen 20 foodinfluencers het schort van het lijf en geen vraag was te gek. Na 2 uur speeddaten sloten we af met een gezellige borrel waar direct enthousiast de ervaringen werden uitgewisseld.

We denken terug aan een inspiratievolle middag en dit was dan ook het startschot voor meer edities, ook voor de andere segmenten. We hopen je dan te zien!

meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op onze influencer agency HelloSparkle. Meer foto's zien? Bekijk dan de foto's op de HelloSparkle Facebookpagina.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier