Naar content
Mitsubishi Motors
lanceert platform over duurzaamheid

Mitsubishi Motors

blog

Mitsubishi Motors wil in 2020 vooroplopen op het gebied van EV-technologie. Om dit uit te dragen en consumenten te inspireren, lanceerde het automerk ClearTechnology: een online platform over duurzame ontwikkelingen. 19 blogs besteedden aandacht aan het platform.

Mitsubishi Motors investeert al jaren in duurzame mobiliteit. Denk aan de i-MiEV en de Outlander PHEV, in Nederland een van de best verkochte plug-in hybride-auto’s. Mitsubishi Motors geeft vorm aan deze visie met ClearTechnology, een platform met groene tips & tricks en kennis over duurzame trends en mobiliteit. Lezers worden uitgedaagd om mee te praten op het forum.

Aanpak

Om traffic naar ClearTechnology te genereren, schreven 19 blogs een blogpost waarmee steeds 3 tot 5 artikelen van het platform in de spotlight werden gezet. De selectie aan blogs behoorde tot de segmenten Lifestyle Men en Early Adopters en werd versterkt met extra titels over duurzaamheid vanuit BrandVoice

Het enthousiasme waarmee ClearTechnology in de blogartikelen werd besproken wierp zijn vruchten af en de trafficdoelstelling werd behaald. Niet alleen werden de artikelen vaak gelezen; de mate waarin werd doorgeklikt naar de artikelen op ClearTechnology was ook stukken hoger dan de vooraf bepaalde verwachting.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier