Naar content
Moederblogs enthousiasmeren ouders

Moederblogs enthousiasmeren ouders

blog

Met DuckTypen maakt Donald Duck leren typen leuk voor jonge kinderen. Veertien invloedrijke moederblogs probeerden de cursus samen met hun kind uit en beschreven hun ervaringen. De kinderen waren niet meer te stoppen!

DuckTypen is de online typecursus waarmee kinderen spelenderwijs blind leren typen, ontwikkeld door de makers van Donald Duck en typedocenten. Kinderen van 6 tot 12 jaar worden digitaal begeleid door meester Warbol. Aan de achterkant van het systeem kunnen ouders meekijken met de vorderingen die hun kind maakt.

Aanpak

Donald Duck positioneert DuckTypen als dé online typecursus die typen echt leuk maakt voor kinderen. Medio januari namen tien influencers uit het segment Moms en vier vanuit BrandVoice de proef op de som. Ze lieten hun kind een week lang oefenen met DuckTypen en beschreven hun ervaringen op hun blog. De campagne werd uitgezet en gemonitord via het systeem van Blogads.

Dat leverde mooie, enthousiaste verhalen op die bevestigen dat DuckTypen echt leuk is voor kinderen. Sommige kinderen wilden niet eens naar bed, omdat ze nog een opdracht voor DuckTypen af wilden maken. De ervaringen van de moeders werden zeer vaak gelezen. Het delen van de artikelen via de sociale kanalen van de blogs zorgde voor extra exposure.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier