Kan je in het kort vertellen wat jouw functie inhoudt?
Als Producer & Traffic Manager zorg ik ervoor dat alle campagnes tot in de puntjes verzorgd worden. Dat geldt zowel voor display als voor content campagnes. Hieronder valt onder andere het in kaart brengen van de campagneplanning, het op orde stellen van KPI’s, contact onderhouden met de bloggers en adverteerders, het verzorgen van de eindevaluatie en een advies uitbrengen voor toekomstige campagnes.

Wat deed je voordat je bij Adfactor kwam?
Ik heb mijn bachelor Communicatiewetenschappen behaald aan de UVA en mijn master Media & Business aan de Erasmus Universiteit. Ik ben daarna gelijk doorgestroomd in deze baan en het blijkt heel goed aan te sluiten op de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen.

Wat vind jij het leukste aan jouw functie?
De diversiteit! Soms ben ik met 30 campagnes tegelijk bezig en daardoor is elke dag anders. Je leert heel veel merken kennen, hebt veel verschillende contactpersonen en een groot netwerk aan bloggers. Het leukste vind ik dat ik daardoor in korte tijd een grote set aan skills heb opgebouwd.

Waar ben je het meest trots op als je kijkt naar wat je bereikt hebt binnen Adfactor?
Ik ben trots dat ik door het ontwikkelen van een nieuw design een boost heb kunnen geven aan de manier waarop we eindevaluaties van campagnes delen. Ik heb de ruimte gekregen om het volledig zelfstandig op te zetten en het is iets wat we nu dagelijks gebruiken. Daarnaast kijk ik met een goed gevoel terug op een aantal zeer succesvolle campagnes die ik begeleid heb en een groot effect hebben gehad voor de adverteerder. 

Wat vind jij belangrijk op de werkvloer?
Plezier in je werk en alles eruit halen wat erin zit. Dankzij de leuke collega’s en uitjes die Adfactor regelt, is werk en plezier hier ook heel goed te combineren. 

Wat zijn je ambities bij Adfactor?
Ik wil in de toekomst kijken of er een manier is waardoor we nog beter de impact van campagnes kunnen aantonen, bijvoorbeeld door middel van onderzoek. 

Wat doe je graag buiten werktijd?
Ik ben gek op etentjes, waarbij sushi mijn duidelijke favoriet is. Sporten doe ik ook graag, vooral volleybal. Ik train 2x in de week en speel elk weekend een wedstrijd. De wekelijkse bootcamp met collega’s is ook ontzettend leuk, zo leer je iedereen weer net even op een andere manier kennen.