Naar content
influencer marketing
HelloSparkle presenteert over

influencer marketing

blog

Valentine de Jong, managing director bij HelloSparkle (Adfactors inhouse influencer agency) opende de 80ste editie van Online Tuesday. Online Tuesday, een maandelijks event waar specifieke online marketing thema´s worden besproken, dit keer ging het over influencer marketing.

Tijdens de avond kreeg 250 man een kijkje in de keuken van influencer marketing. Er kwamen verschillende vragen aan bod: Wat is het nou eigenlijk? Wanneer is iemand een influencer en wanneer zet je als bedrijf een influencer in? Hoe bepaal je het succes? Na de presentatie van Valentine vertelde Jordi Bron van Hulc.nl meer over een marktplaats voor externe content. En onze RTL collega Bob Ten Berge, Senior Brand Partnership Manager stukTV sloot de avond af met een goed verhaal over influencers op YouTube.

Valentine de Jong, managing director HelloSparkle: “Het was ontzettend leuk om voor een zaal te staan vol marketing en media professionals. Er werden relevante vragen gesteld; bijvoorbeeld over de ROI bij het inzetten van influencer marketing en natuurlijk kon het topic ‘volgers en likes kopen’ niet onbesproken blijven. Influencer marketing werd vanuit 3 verschillende oogpunten belicht, wat voor de zaal hopelijk heeft gezorgd voor een inspirerende avond.”

Online Tuesday #80: influencer marketing

meer weten?

Ben je benieuwd naar influencer marketing en hoe dit voor jouw merk in te zetten is? Ga eens naar Hellosparkle.nl of neem contact op via hello@hellosparkle.nl of 070-338 888 2.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier