Naar content
ook in België
specialist in content marketing

ook in België

blog

Adfactor biedt de mogelijkheid om met content marketing de Belgische markt te bereiken. Met sponsored content in samenwerking met Belgische influencers én display advertising kunnen adverteerders gericht in contact komen met hun doelgroep in België.

Samenvatting

Adfactor combineert een uitgebreid Nederlands portfolio met invloedrijke Belgische titels, zowel in Vlaanderen als Wallonië. Op die manier bieden we een sterk totaalpakket aan adverteerders. Jasper Oelers, Belgiëspecialist van Adfactor: “We ontwikkelen contentconcepten en verzorgen sponsored content in samenwerking met Belgische influencers. Maar we gaan zeker niet voorbij aan het bereik in België van onze Nederlandse titels. Daarom behoort ook display advertising via ons Nederlandse netwerk, maar dan getarget op België, tot de mogelijkheden.”

Details

Adfactor beschikt over een steeds groter netwerk aan Belgische influencers. De thema’s waarover deze titels publiceren zijn breed, maar ons portfolio is met name sterk op het gebied van food, fashion & beauty, travel & lifestyle en moms. De titels in ons netwerk staan open voor het creëren van branded content en weten hoe ze hun fans op een aansprekende manier kunnen laten kennismaken met producten, merken en acties. 

Daarnaast vangen we de aandacht van Belgische doelgroepen met behulp van display advertising. Ons Nederlandse netwerk aan influencers bereikt maandelijks ongeveer 1 miljoen unieke inwoners van België. Veel van de content van onze titels is immers ook voor een Belgisch publiek relevant. Met contentgedreven display advertising via Nederlandse titels, maar dan getarget op Vlaanderen, wordt het mogelijk om ook deze doelgroep gericht te bereiken.

Een voorbeeld van een case waarin beide vormen van adverteren succesvol werden gecombineerd is de campagne voor Philips Airfryer. De nieuwe manier van gezonder frituren door middel van lucht. We lieten Belgische influencers waaronder Beetgraag.be, Princessmisia.com en MustBeYummie.be deze heteluchtfriteuse testen. De gepubliceerde reviews werden vervolgens breed verspreid op onze Nederlandse food-, lifestyle- en foodtitels via onze contentwidget getarget op België. Met deze mix aan middelen brachten we de Philips Airfryer via twee kanten onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Karen Priem, Sr Media & Campaign Manager Personal Health Benelux, Philips: “Influencers spelen een belangrijke rol in de aankoopbeslissing van een product. In Nederland zetten we influencers al veelvuldig in in onze mediaplannen. De wens voor influencers inzet in België was groot, maar dit bleek nog niet eenvoudig te realiseren. Met Adfactor hebben we een manier gevonden om ook in België influencers in te zetten en daarmee de Belgische consument te bereiken. En met succes; de media performances overtroffen onze verwachtingen.”

contact en meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Oelers: 070-3388880 of jasper.oelers@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier