Naar content
podcast advertising
persbericht:

podcast advertising

blog

Content marketing specialist Adfactor biedt adverteerders vanaf nu ook de mogelijkheid om podcasts in te zetten voor advertising doeleinden.

Samenvatting persbericht

Adfactor start met een portfolio van diverse podcastuitgevers, waaronder de platformen van RTL Nederland, Nu.nl en technologie website Numrush. Phileas Fox, directeur Adfactor: “De podcast wordt in rap tempo omarmd door uitgevers én consument en ontwikkelt zich hiermee tot een interessante toevoeging aan de mediamix. Het is bovenal een gebruiksvriendelijk medium, je kan er in alle rust naar luisteren op het moment dat jij dat wil, of dat nou onderweg is of lekker thuis op de bank.”
 

Snelle groei
Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat het podcastgebruik afgelopen 2 jaar met 50% is gegroeid (onderzoek). Dat het podcastgebruik in Nederland ook snel groeit ziet ook Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur Nu.nl: “NU.nl is eind vorig jaar niet voor niets gestart met de eerste dagelijkse nieuwspodcast van Nederland: de podcast is enorm in opmars, het geeft ons bovendien de mogelijkheid om ons nieuws op een heel andere manier te brengen, zodat we ook mensen in de auto en op de fiets bereiken.”
 
Podcast advertising
De advertising propositie bestaat enerzijds uit sponsoring van bestaande podcasts en daarnaast de ontwikkeling en distributie van branded podcasts op maat. Phileas Fox, directeur Adfactor: “Samen met onze uitgevers en podcastmakers van het eerste uur, beschikken we over de expertise om kwalitatieve podcasts te maken, maar ook het bereik om de doelgroep te bereiken.”

​noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Meer informatie over podcast is te vinden op de productpagina: http://www.adfactor.nl/podcast-advertising

​Over Adfactor
Adfactor (40 medewerkers) is specialist in content marketing. Al sinds 2005 verbinden wij merken aan influencers en publishers. De content die we plaatsen past bij het merk en de interesses van de doelgroep. We bedenken nieuwe content concepten, maar ook concepten die inhaken op bestaande campagnes. We beschikken over een enorm netwerk aan content creators verspreid over allerlei thema’s en doelgroepen, van food en lifestyle tot business en entertainment. Ons team bestaat uit gepassioneerde adviseurs en projectmanagers met een goed gevoel voor aansprekende, relevante content en de juiste match tussen merk en influencers. Al 10 jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot het beste digitale netwerk in het Adformatie Kerstrapport. Sinds 2017 is Adfactor onderdeel van RTL.
 
Download persbericht in word
Download header beeld
Download logo Adfactor

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phileas Fox: 06-26136749 of phileas.fox@adfactor.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier