Naar content
Rutger Bakt met Philadelphia
#mijnphiladelphiacheesecake

Rutger Bakt met Philadelphia

blog

Philadelphia is een bekende naam in de Hollandse keuken, maar niet iedereen weet dat je er overheerlijke cheesecakes mee kan maken. In samenwerking met mediabureau Carat en content specialist Storylab kozen we voor een tweedelige aanpak om de consument te overtuigen dat Philadelphia hét basisproduct is voor cheesecake. Rutger van Rutger Bakt ging aan de slag en creëerde in een vlogserie met 6 andere food influencers de lekkerste cheesecake recepten. De fans van de influencers deden via Fansquare enthousiast mee met het creëren van de recepten. Uit de positieve reacties online, en een gelijktijdig onderzoek vanuit Aegis, blijkt dat de campagne mensen heeft geïnspireerd om ook cheesecake te gaan maken met Philadelphia.

uitdaging

De consument inspireren met verrassende cheesecake recepten en overtuigen dat Philadelphia hét basisproduct is voor cheesecake.

aanpak

Rutger maakt met 6 food influencers recepten met cheesecake in een vlogserie. Via Fansquare doen 100 fans van de influencers mee.

highlights

Significante stijging in de omzet van Philadelphia, 3x meer artikelviews dan verwacht en reacties wijzen op koopintentie & koopgedrag.

de influencers

proces fansquare

{tekst_titel}

oproep

{tekst_titel}

social posts

{tekst_titel}

vlogserie

De vlogserie bestaat uit 6 video's en in elk deel maakt Rutger een recept met de zuivelspread van Philadelphia samen met een andere food influencer. In de video hieronder is het deel met Leonie van Gewoon wat een studentje 's avonds eet te zien.

highlights

reacties

{tekst_titel}

nominaties

De case was in 2017 genomineerd voor een Effie Award en in 2018 voor een AMMA award Beste Mediastrategie! Bekijk hier de inzending voor de Effie Award.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier