Naar content
podcastserie KPN
vallen & opstaan

podcastserie KPN

blog

Op een authentieke, innovatieve wijze de zakelijke doelgroep in het hart raken: dat is het doel van de podcastserie Vallen & Opstaan. Een succesvolle samenwerking tussen Adfactor en Dag & Nacht voor KPN! De podcastserie verdiende een bekroning voor de Grand Prix Content Marketing en een nominatie voor de Brand Story Award bij de Dutch Podcast Awards 2019.

Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hun ochtendrituelen, hoop en angst, succes en falen, vallen en weer opstaan. Je hoort onder andere de verhalen van Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web, Mark de Lange van Ace & Tate en rapper/CEO Vincent 'Jiggy Djé' Patty.

uitdaging

Op een authentieke, innovatieve wijze de zakelijke doelgroep in het hart raken.

aanpak

Een tiendelige podcastserie voor en door ondernemers: zij vertellen over hun ervaring als ondernemer.

highlights

Een bekroning bij de Grand Prix Content Marketing 2019, genomineerd voor een Brand Story Award 2019, aanbevolen door het online magazine van ELLE en dit is de enige branded podcastserie - naast die van KLM - die is uitgelicht op Spotify.

host vincent reinders


Maak kennis met de podcasthost Vincent Reinders: een man die de fijne kneepjes weet van ondernemen. In 2011 won hij de prijs voor Startup van het Jaar met zijn muziekbedrijf 22tracks. Zes jaar later moest hij de deuren van zijn bedrijf sluiten. Vorige zomer belandde hij opeens in de horecawereld met een eigen dj-café genaamd Radio Radio aan het Amsterdamse Westergas-terrein. 

greep uit de podcastserie

highlights

reacties op de podcasts

vermelding online magazine elle

samenwerken

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier