Naar content
powered by Fansquare
moms special

powered by Fansquare

blog

Moederdag, de dag om je moeder in het zonnetje te zetten, komt er weer aan. Op 14 mei verrassen kinderen, jong en oud, hun moeder met een bloemetje, ontbijtje, of iets persoonlijks. Om het eens anders aan te pakken, bieden wij de mogelijkheid voor adverteerders om een Moederdag campagne op te zetten met de fans van influencers via Fansquare.

onze influencers & fans

Ons portfolio bestaat uit een divers aanbod van influencers en hun fans in verschillende segmenten en doelgroepen. Hierdoor zorgen wij iedere keer voor de juiste match tussen influencer, hun fans, merk en de campagneboodschap. 

{tekst_titel}

Fansquare

Met Fansquare betrekken wij de fans van onze influencers bij de campagne, dit zijn allemaal bloginsiders die graag aan de slag gaan met een merk dat bij hen past. Voor Moederdag activeren we deze fans om mee te doen met de Moederdagactie van jouw merk en om actief aan de slag te gaan met jouw product voor deze speciale dag. Fans kunnen starten met een #conversatie, meedoen aan een foto-contest, een product of dienst reviewen of aan andere marketingactivaties. De mogelijkheden zijn zeer divers en alles wordt op maat ontwikkeld. Hier in beeld hoe het Fansquare proces in zijn werk gaat: 

{tekst_titel}

Fansquare ideeën

Fansquare maakt het mogelijk een groot aantal enthousiaste fans van bekende influencers te activeren. Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is, hieronder een aantal ideeën om de fans te activeren voor Moederdag:

  • A mom story - een wedstrijd en zoektocht naar de mooiste, krachtigste en warmste moederverhalen. Een serie van moeder portretten met persoonlijke verhalen gekoppeld aan een winactie. Winnaars verdienen een Moederdag ontbijtje met hun moeder. Van het ontbijt wordt een Facebook livestream gemaakt en deze wordt op Moederdag zelf gedistribueerd op onze titels. 
  • The mom box - moeders verdienen meer aandacht dan in 1 dag te stoppen is. De mei maand is mom maand en staat in het teken van het nét wat extra liefde geven aan je moeder. Met een sponsored ‘The Mom’s Box’ helpen wij de fans hun moeder meerdere malen in de maand te verrassen met een cadeautje uit #theboxthatkeepsgiving.
  • A fragrance for mom - Influencers gaan samen met hun moeder op workshop en maken hun eigen interieurparfum. De influencers leggen de dag vast op Instagram live en schrijven er een sponsored story over. De interieurgeur wordt opgenomen in het winpakket waar de fans op hun beurt weer kans op maken als zij hun mooiste moeder-dochter herinnering delen.

{tekst_titel}

meer weten?

Benieuwd hoe wij onze influencers en fans activeren voor jouw merk deze Moederdag? Mail dan naar isabel@adfactor.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier