Naar content
Quaker laat influencers genieten
van ontbijt

Quaker laat influencers genieten

blog

Ontbijten met Quaker Complete: met een rijkgevulde krokante muesli wil Quaker mensen laten genieten van hun ontbijt. 14 bloggende vrouwen probeerden het ontbijt uit en deelden hun ontbijtverhalen via hun blog en de actiesite van Quaker.

We weten dat ontbijten gezond is, maar soms komt het er niet van. Quaker Complete is een krokante granenmix met pompoenpitten en noten of cranberries. Alleen nog yoghurt of melk toevoegen; meer heb je niet nodig voor een perfecte start van de dag. De vrouwelijke proevers waren enthousiast en beschreven hun positieve ervaringen.

Aanpak

Bij deze campagne werden 14 influencers betrokken uit de segmenten Food en Moms. Elke week schreven twee nieuwe bloggers over Quaker Complete. De ene keer ging het blog helemaal over dit nieuwe product, de andere keer werd de krokante muesli meegenomen in een artikel met ontbijttips. Soms werd de content verrijkt met een winactie waarmee lezers een sampleverpakking konden winnen.

Via de actiesite van Quaker zijn alle artikelen extra onder de aandacht gebracht. Daarnaast is de Adfactor Slider ingezet om via de blogs de sponsored content van de andere bloggers te promoten. Quaker Complete genoot ruimschoots aandacht met de campagne. De artikelen werden veel gelezen en de winacties konden rekenen op een hoge respons. 


hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier