Naar content
Recepten van de populairste foodbloggers
verzameld op Foody.nl

Recepten van de populairste foodbloggers

blog

Foody.nl is hét nieuwe platform voor je dagelijkse culinaire inspiratie. Je vindt op 1 plek de lekkerste recepten van Nederlands meest invloedrijke foodbloggers. Foody.nl is de site om inspiratie op te doen en je favoriete foodblogs te volgen.

Veel van de foodies uit ons food segment doen mee aan Foody.nl. Zij delen hun favoriete recepten en hebben een eigen pagina op Foody.nl. Het platform heeft ook talloze native advertising mogelijkheden voor adverteerders: branded specials (verbind je aan Sinterklaas lekkernijen), category sponsoring (claim de Italiaanse keuken) of een partnership (recepten maken met en voor een adverteerder). Vraag nu de mediakit bij ons op!

wat maakt Foody.nl uniek?

Foody.nl maakt het mogelijk om door de beste recepten van het web te zoeken. Inmiddels staan er ruim 4.000 recepten van de deelnemende foodblogs online. Je kunt er terecht voor een snelle hap, vegan gerecht, heerlijke taarten, maar ook voor unieke recepten voor als je iets speciaals op tafel wilt zetten. Zo kun je zoeken op soort gerecht en keuken, maar ook op ingrediënten, bereidingstijd of specifieke foodblogger. Ook presenteert de redactie van Foody.nl regelmatig overzichtelijke trends & specials van populaire items en zoekopdrachten.

Wanneer je als gebruiker een account aanmaakt, selecteert Foody.nl de recepten die het best passen bij jouw (smaak)voorkeur. Ook kun je eigen lijsten met recepten die je graag wilt bewaren samenstellen en deze gemakkelijk delen met je vrienden.

Foody.nl selecteert de beste recepten voor je. Voor het volledige recept verwijst Foody naar het desbetreffende foodblog. Dit zorgt voor een nieuwe stroom van bezoekers naar het foodblog.

Foody.nl is dé site voor je dagelijkse dosis foodinspiratie. Met alleen maar lekkere recepten van de leukste foodbloggers van Nederland hoef je geen honger meer te lijden.„ Pauline Weuring (UitPaulinesKeuken.nl)

Foody.nl maakt het zoeken naar dat ene perfecte recept voor vanavond, of dat geweldige bakrecept voor de druilerige zondagmiddag, een stuk eenvoudiger. Een groot voordeel is, vinden wij, dat je met de zoekfunctie je opdracht heel specifiek kan maken. Foody.nl filtert de beste recepten er zo voor je uit. Ideaal!„ Merel en Jamie (DeGroeneMeisjes.nl)

Foody.nl is het online kookboek van Nederland waar je dagelijks de lekkerste recepten vindt van de beste Nederlandse foodbloggers. Trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren!„ Francesca (FrancescaKookt.nl)

Foody.nl is de online place to be voor iedereen die (weleens) in de keuken staat! Check www.foody.nl en volg Foody op Facebook.com/foody.nl en op Twitter.com/foodynl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier