Naar content
rituals home
wooninspiratie met interior junkie

rituals home

blog

Wist je dat de producten van Rituals geïnspireerd zijn op Aziatische rituelen? Elke lijn heeft een eigen verhaal, zo ook de home collectie. Om te laten zien hoe deze producten routines en rituelen in huis positief kunnen veranderen, hebben we met mediabureau Vizeum een samenwerking opgezet tussen Rituals en Elisah van Interior Junkie.

In diverse artikelen en video's deelt Elisah ter inspiratie hoe zij de producten van Rituals in huis gebruikt. De binnenkijkserie, een succesvol format op het blog van Elisah, blijkt in deze samenwerking een ideale aanvulling te zijn. Lezers maakten met een winactie kans om gefeatured te worden in haar binnenkijkserie met een Rituals sfeer make-over. De grote groep betrokken lezers en kijkers op haar blog, zorgde voor veel aanmeldingen.

uitdaging

Op een authentieke manier laten zien hoe de home producten van Rituals routines en rituelen in huis kunnen veranderen.

aanpak

Elisah van Interior Junkie creëert inspirerende content met de Rituals home producten. Daarnaast maken lezers in een winactie kans op een sfeer make-over gekoppeld aan de binnenkijkserie van Elisah.

highlights

Meer dan 2.000 likes en reacties op social media, +/- 250 aanmeldingen voor de winactie en de koppeling met het bestaande format zorgde voor de best scorende campagne op Interior Junkie tot nu toe.

sponsored stories

{tekst_titel}

winactie

{tekst_titel}

video

reacties lezers

highlights

samenwerken?

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier