Naar content
de adfactor programmatic update
nieuw!

de adfactor programmatic update

blog

Graag houden we je met deze programmatic update op de hoogte met het beste nieuws uit het programmatic landschap, zowel binnen als buiten Adfactor.

Recap: SSP's Adfactor

Adfactor maakt gebruik van 2 SSP’s: Google ADX en Appnexus (Sanoma). Via deze 2 SSP’s bieden we alle gangbare IAB & rich media formaten. Hier vind je ons url overzicht per SSP. Alle segmenten van Adfactor, waaronder Food en Business, News & Innovators zijn beschikbaar als private auction, bovendien is het mogelijk om specifiekere preferred deals aan te maken.

Voor de IAB formaten maken wij gebruik van Google ADX. Voor rich media (zoals HPTO en de Adfactor Transformer, zie hierboven) maken wij deal ID's in appnexus.

native ads adfactor

Onze autonative format heeft hoge engagement (1%-2% CTR) tegen lage floorprice. Adfactor maakt en host kosteloos de creative en deze wordt door de buyer getarget op de 250x250 ad slot. Deze uiting is vanwege de hoge CTR/VTR bijzonder geschikt voor het genereren van traffic en user initiated videoplays.

autoplay outstream

Onze autoplay video posities (outstream) is ook beschikbaar en onlangs geüpdatet met de laatste videotechnologie, volledig responsive en geschikt voor VPAID en VAST.

Opvallend nieuws & achtergrond

"Programmatic advertising is preparing for the first price era". De highest price auction is in opkomst. Een verbetering of een race naar de bottom? Meer weten over de stand van zaken, lees dan dit interessant artikel. Meer informatie wilt over highest price auction klik dan hier

ideeënbox

Heb je een goed idee, een vraag of een stelling voor ons of collega buyers om de programmatic wereld een stukje beter te maken? Mail die dan naar rtb@adfactor.nl en wij nemen het mee als tip in de volgende nieuwsbrief.

campagne starten?

Kopje koffie of een campagne aanvraag? Stuur een mailtje naar rtb@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier