Naar content
starten samenwerking
Sanoma|SBS en Adfactor

starten samenwerking

blog

Sanoma|SBS en Adfactor zijn een samenwerking gestart waarbij Adfactor content marketing & premium display advertising verkoopt op het netwerk van Sanoma en de inventory van Adfactor beschikbaar komt via het programmatic trading platform van Sanoma|SBS.

Samenvatting persbericht

De samenwerking levert beide partijen grote voordelen op: Adfactor is gespecialiseerd in content marketing en premium display advertising. Sanoma |SBS heeft als crossmediale aanbieder van tv-, print-, digital- en event proposities een leading positie op het gebied van programmatic marketing en audience targeting.

Details

Stefan Havik, director Marketing & Advertising Sanoma: “Het portfolio en de expertise van Sanoma|SBS en Adfactor vormen een prachtige aanvulling op elkaar. De kracht van deze combinatie biedt zeker meerwaarde voor adverteerders. Sanoma faciliteert Adfactor met de programmatic netwerkinrichting en maakt de inkoop van relevante audiences mogelijk: remarketing van content campagnes en audiences gedestilleerd uit het Adfactor netwerk zoals Early Adopters.”

Phileas Fox, directeur Adfactor: “De samenwerking met Sanoma is voor ons van strategische aard. We breiden ons aanbod uit met de populaire vrouwenplatformen en kanalen met zeer getalenteerde contentmakers. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en daarbij onze positie verstevigen als content marketing specialist.”

Naast de samenwerking blijft het uiteraard mogelijk om digital (native) proposities direct bij Sanoma|SBS in te kopen. Hetzelfde geldt voor de programmatic inkoop via Adfactor.

We gaan van start met de vrouwentitels van Sanoma, dit zijn:

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phileas Fox (Directeur) of Tessa Smits (Marketing) via 070-3388880 of phileas.fox@adfactor.nl en tessa.smits@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier