Naar content
servies eindeloos combineren
met Iittala Combinability

servies eindeloos combineren

blog

Het servies van Iittala is veelzijdig. En het mag gecombineerd worden. Een aantal Home deco en Foodinfluencers gingen met hun eigen servies naar de Iittala winkel en lieten zich adviseren hoe je dit kunt 'opleuken' met nieuwe Iittala items. Met een Instagram actie kon deze set gewonnen worden.

Het Scandinavische merk wil laten zien hoe je tafel dekken leuk kunt maken door je bestaande servies uit te breiden met nieuwe items. Door sponsored stories, een Instagram winactie en inzet van de Adfactor Slider wordt de veelzijdigheid van Iittala goed belicht.

Onze aanpak

De producten van Iittala zijn verrassend, maar ook tijdloos. Daarnaast is de collectie zowel qua stijl als kleur enorm uiteenlopend en dus perfect om de leukste combinaties te maken.

Acht influencers uit ons Home deco en Food segment lieten zich inspireren door een styliste in een Iittala winkel. Zij maakten hier sponsored stories van met mooie foto’s, zie bijvoorbeeld Showhome.nl. Ook beschreven de influencers de handige ‘Style Swiper’ app, waarmee je in drie simpele stappen het Iittala servies vindt dat bij jouw servies past.

Daarnaast werd ook een winactie op Instagram opgezet waarbij je de set van de influencers kon winnen. Bezoekers moesten hiervoor een foto uploaden van hun servies die ze graag met Iittala willen combineren en dit op Instagram plaatsen met #iittalacombineren. Hier kwamen erg leuke reacties op!

Aanvullend werd ook een Adfactor Slider ingezet om de ‘Combinability’ campagne op Home deco en Food segmenten onder de aandacht te brengen. Door 3 slides met mooie beelden van het servies, werden de Iittala items op een aantrekkelijke manier geshowt.

Voorbeelden Instagram actie

Voorbeelden Instagram actie

Sponsored story op Woontrendz.nl

Sponsored story op Woontrendz.nl

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier