Naar content
een magische kerst
sissy-boy

een magische kerst

blog

Sissy-Boy geeft je tijdens kerst toegang tot een prachtige en unieke kerstcollectie. Van kerstornamenten tot aan tafelversiering, bij Sissy-Boy heb je alles bij de hand om jouw kerst magisch te maken. Ideaal voor iedereen met een liefde voor bijzondere versiering.

Om deze collectie onder de aandacht te brengen, gaat Elisah van Interior Junkie aan de slag met inspirerende content die in het thema staat van haar kitscherige XL kerstboom. Hierbij geeft ze tips en tricks aan haar volgers over hoe je een unieke en stijlvolle kerstboom kunt creëren. Het optuigen van haar kerstboom wordt niet alleen gedeeld met haar volgers op YouTube, maar ook Sissy-Boy maakt hier een prachtige video van die je van voldoende kerstinspiratie voorziet. De feestelijke content enthousiasmeert haar volgers om net als haar een bezoekje te brengen aan de Sissy-Boy winkel én het Maison de Noël evenement van Sissy-Boy. En het sloeg aan! De hoge engagement op de Instagram Stories van Elisah laat zien hoe goed de content is ontvangen: dit was maar liefst 5,7% en dat is 3% hoger dan normaal.

uitdaging

De kerstcollectie van Sissy-Boy onder de aandacht brengen en mensen op de hoogte stellen van het kerstevenement Maison de Noël.

aanpak

Elisah van Interior Junkie neemt haar fans mee in haar kerstversieringsproces met de producten van Sissy-Boy. De feestelijke content is gedeeld op Instagram en YouTube.

highlights

Op Instagram zijn meer dan 1.800 acties gerealiseerd, de video's op YouTube realiseerden meer dan 17.000 views en de engagement op Instagram was 5,7% (3% hoger dan normaal).

video interior junkie

video sissy-boy

instagram posts

instagram stories

reacties

samenwerken

Wil je een campagne op maat of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op of met jouw accountmanager.
 

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag (adfactor)

contactformulier