Naar content
Snap!
Adfactor start met Snapchat advertising

Snap!

blog

Adfactor verwelkomt Snapchat als nieuwe mogelijkheid voor adverteerders. Via een snel groeiend portfolio aan influencers kunnen zij hun boodschap onder de aandacht brengen bij een betrokken, veelal jong publiek.

Samenvatting persbericht

Adfactor voegt Snapchat toe aan de mogelijkheden voor adverteerders om hun boodschap via influencers in the spotlight te zetten. Phileas Fox, directeur Adfactor: “Snapchat is vooral heel geschikt voor momentmarketing, iets waar Adfactor steeds vaker voor kiest. Daarnaast zien we dat ons Snapchatportfolio zich blijft uitbreiden. Het is daarom een logische stap voor ons om actief te laten zien hoe advertising en Snapchat succesvol samenkomen.” 

Details

​Snapchat is met stip het snelst groeiende sociale netwerk ter wereld, vooral onder jongeren. 100 miljoe​n dagelijks actieve gebruikers kijken elke dag opnieuw zo’n 8 miljard ‘Snaps’. Snapchat is creatief, grappig en vooral vluchtig. De Snaps blijven immers maar 24 uur beschikbaar. Volgers op Snapchat kenmerken zich door hun betrokkenheid. Deze hoge mate aan engagement zorgt voor aantrekkelijke kansen voor adverteerders.
 
Mede door de vluchtigheid van Snapchat is het medium vooral geschikt voor momentmarketing. Denk aan het promoten van aan het weer gerelateerde acties of acties die passen bij feestdagen of uitslagen van sportwedstrijden. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen zowel gepland als ad hoc worden uitgezet. Adfactor nodigt nieuwsgierige adverteerders daarom van harte uit om contact op te nemen om ideeën te bespreken.
 
Het portfolio van Adfactor blijft ondertussen groeien, ook met Snapchat. Vooral op het gebied van Food, Fashion, Beauty, Health en Travel werkt Adfactor samen met influencers met een groot Snapchat bereik. Maar Adfactor blijft actief scouten naar opkomende snapchat influencers, zodat het portfolio nog verder kan worden versterkt.  

contact

download persbericht in word
download logo adfactor
download logo snapchat
download sfeerbeeld

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phileas Fox (directeur) via 070-3388880 en phileas.fox@adfactor.nl.

hoe je ons kunt bereiken

parkeren
Je kan overal in de buurt betaald parkeren.

Wij raden gasten aan om te parkeren in de parkeergarage Mauritskade Parking
route

plan je route naar ad alliance den haag / adfactor

contactformulier